Tak to bywa...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Wszyscy którzy piszą "jakim to trzeba być debilem..." niech zaczną trochę logicznie myśleć bo w gruncie rzeczy są większymi debilami obrażając innych ! Nieszczęście > ofiary > trupy > płacz... a wy ich od 'debilów'...
.
.
.
.
.
Może wypadek był 'świeży' (sprzed kilku minut) i nie zdążono myśleć racjonalnie tj. trójkąt, odejście od pojazdów itd.
.
.
.
.
.
Może wypadek był 'świeży' (sprzed kilku minut) i nie zdążono myśleć racjonalnie tj. trójkąt, odejście od pojazdów itd.
gambiterv napisał/a:
Jakim trzeba być debilem żeby we mgle stać przy rozbitym samochodzie.
Sapwood napisał/a:
Takim samym jak ten, który we mgle zapierdala z taką prędkością...
Trafił swój na swego ;D
Autorze rozpierdolileś mnie... za filmik + awatar z Carmageddona masz najlepsze Indian Pale Ale w schłodzonym pokalu + Sasze Grey opierdalającą gałę z okolicami
Kurwa puszcze sobie jeszcze raz od początku bo nie widziałem dobrze, mogli jakąś powrótke zrobić chociaż...
p.s. zajebiste tagi dałeś
p.s. zajebiste tagi dałeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów