18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Pomidorowa
emaies • 2013-02-25, 1:14
<dagmara> mam spartolone geny
<dagmara> badaj motyw
<dagmara> wczoraj brejdak wrócił zawiany jak stodoła w zimie
<dagmara> ja w kuchni, bo robiłam sobie herbatę. ten wbija, rozgląda się dziesięć razy, w końcu patrzy na mnie i "co jest jeść?"
<dagmara> mówię, że pomidorowa
<dagmara> a ten, że on by coś słodkiego zjadł
<dagmara> no to bierze ugotowany makaron, nakłada na talerz, otwiera lodówkę i znowu się lampi. w końcu: "o, dżemik!"
<dagmara> nawalił pól słoiczka na ten makaron, wymieszał, je i mówi "mm, dobry. jagodowy"
<dagmara> ja patrzę, a to ku*wa ćwikła -_-

kradzione dziady!
Zgłoś
rusofil 2013-02-26, 17:26
Kwejk, Jebzdzidy, Mistrzowie i Bash, tylko Sadola brakuje. Coś stężenie Sadola w Sadolu robi się zbyt małe.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Caribou 2013-02-26, 18:09
A.J.K.S napisał/a:

Nie mierz wszystkich swoją miarą

Spokojnie. Lubelszczyznę darzę jak najbardziej ciepłymi uczuciami. Pochodzę z sąsiadującego województwa gdzie psy dupami szczekają Nigdy za to nie rozumiałam skąd wziął im się ten brejdak
Zgłoś
F................m 2013-02-26, 20:37
Cytat:

badaj motyw

co robić kurwa?
Zgłoś
Gruby Brzuch 2013-02-26, 20:42
On nie wrócił zawiany.
On wrócił upalony jak komin w krematorium
Zgłoś
kroplowa 2013-02-26, 21:04
kretyn.com ?
Zgłoś
raper900 2013-02-26, 23:13
j0k3 napisał/a:

fajnie że jest opisane co kto mówi bo bym się pogubił

Specjalnie dla ciebie wersja bez opisu, kto mówi:

mam spartolone geny
badaj motyw
wczoraj brejdak wrócił zawiany jak stodoła w zimie
ja w kuchni, bo robiłam sobie herbatę. ten wbija, rozgląda się dziesięć razy, w końcu patrzy na mnie i "co jest jeść?"
mówię, że pomidorowa
a ten, że on by coś słodkiego zjadł
no to bierze ugotowany makaron, nakłada na talerz, otwiera lodówkę i znowu się lampi. w końcu: "o, dżemik!"
nawalił pól słoiczka na ten makaron, wymieszał, je i mówi "mm, dobry. jagodowy"
ja patrzę, a to ku*wa ćwikła -_-

Zgłoś
Tosh 2013-03-01, 7:20
whiskey z sokiem porzeczkowym
Nie polecam, ale czysci lepiej niz kielbasa zapijana mlekiem ;d
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów