📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
Troll babopodobny. Kawą gardzi ale hamburgera to by włożyła do pyska.
Kurwa, ale sobie zajebiście monitor przed chwila wyczyściłem
Kurwa masz 22 lata i podstawowych slow po angielsku nie potrafisz? Jeszcze inni debile piwa wystawiaja... Japierdole ona mowi "My daughter"co oznacza "Moja corka" i wylewa predzej mleko niz kawe...
My raz późnym wieczorem przez pół drogi z maca wracaliśmy z colą na dachu =) Najlepsze jest to, że cola nadal na dachu stała po tym jak się zatrzymaliśmy bo kumplowi się pić zachciało i przypomniał sobie, że miał cole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów