📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
U nas niektórzy co mają dom nie wyglądają jak on. Eh ta Polska..
dobry opis do filmu...
slowo "ludzie" zadko znajduje odzwierciedlenie w czlowieczenstwie w tych czasach...
co prawda pomoc przed kamera a jedna osoba pociagnela za soba innych ale w bardzo pozytywny sposob...
piwo
slowo "ludzie" zadko znajduje odzwierciedlenie w czlowieczenstwie w tych czasach...
co prawda pomoc przed kamera a jedna osoba pociagnela za soba innych ale w bardzo pozytywny sposob...
piwo
tam pomagają, dzisiaj w wiadomosciach czytalem ze u nas zamiast pomoc to go skatowali. POLSKA
SADISTIC, nie kwejk...
dokładnie ma racje @up kosmaty. tam to nie polska ze co prawie każdy bezdomy to pijak. nie mówię że w Polsce tak jest. mimo iż mają tak dobry system socjalny to nie każdemu się udaje przetrwać i ląduje na ulicy
u nas by go jeszcze przekopali i zabrali kaszkiet z głowy już nie mówiąc o kapeluszu z hajcem JOŁ
monto napisał/a:
a bezdomny sobie myśli "ale się napierdolę"
Nie każdy bezdomny to alkoholik, nie musisz nam opowiadać najciekawszych kawałków ze swojego życia... Poczekamy aż zaczniesz sam na siebie zarabiać a nie czekać aż mamusia i tatuś dadzą na kolejną imprezkę.
Chuj z tego czy przed kamerą czy nie liczy się sam gest który mam nadzieję uczyni życie tego człowieka trochę lepszym i nie mam na myśli %%.....a samo zachowanie tych ludzi jak dla mnie zajebiste, szkoda tylko że takie akcje są rzadkie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów