Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skurwysyn przejeżdża 230 metrów w 7 sekund (odległość z Google Maps od rozjazdu do schodów) ale hamuje dojeżdżając do wiaduktu więc na początku jechał dużo szybciej.
230m / 7 sekund = 33 metry na sekundę
33 m/s x 3600 sekund = 120 km/h
To jest prędkość ŚREDNIA, czyli na początku jechał około 150 km/h. Ten filmik powinien być podstawą do odebrania skurwysynowi prawa jazdy.
Tam przy 100 km/h już nieźle rzuca na tych nierównościach to przy twoich wyliczeniach ten samochód by latał a nie jechał.
Ale kurwa z ciebie cienki detektyw. Twoje wnioski mają się huj do sprawy jeśli wyliczasz wszystko z filmu. Byleś tam? Wiesz jaka jest tam dopuszczalna ? z tego co kojarze to chyba 80. Może w korku na 2 pasmówce nigdy nie jeździłeś
A pies też wchodzi kurwa ogarniety ubrał się na granat i wchodzi w tunel na lazienkowskiej. Z prowincji już ich biorą?
Czyli to ty jesteś tym chujem co tak jeździ. Tam jest ograniczenie do 80km/h a nie do 150km/h więc jebnij się w ten pusty łeb.
Ja w korku stoję a skoro ty jeździsz to chyba kacapskim sposobem po poboczu. Mam nadzieję, że w końcu zabiorą ci prawko i będzie jednego dzbana mniej.
Tam przy 100 km/h już nieźle rzuca na tych nierównościach to przy twoich wyliczeniach ten samochód by latał a nie jechał.
Zmień samochód albo wymień w końcy fabryczne amortyzatory.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów