18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Given 2014-12-29, 2:19
Tam obok prowadzę sklep z e-papierosami Zapraszam jak coś ^^ Wielopole 30
Zgłoś
MidasPL 2014-12-29, 2:58
A gdzie sanepid?!
Zgłoś
k................m 2014-12-29, 4:11 6
A gdzie masz Sanepid na różnego typu imprezach? Kiełbasa nie ich, tacki nie ich, musztarda nie ich, keczup nie ich, picie nie ich, pieczywo nie ich. W nysce jakiś zlew pewnie jest, to udają, że łapy myją. Chłodziarka też się pewnie znajdzie. Typowe złotówy. To jeszcze jedno państwo w państwie. Może to i dobre ale ja od byłego taksiarza to bym nawet zapakowanych parówek nie kupił.
Zgłoś
amuahamad 2014-12-29, 7:16 6
UP:

Aj pierdolicie Hipolicie... Jaki to każdy się zrobił wybredny. Wolę iść i zjeść taką kiełbasę niż opierdolić kebsa czy inne ścierwo z budy tudzież innego KFC etc.

Świetne uczucie jak przy parustopniowym mrozie stanąć sobie przy prowizorycznym stoliku i pochylić się nad papierowym talerzem z ciepłym jedzonkiem .
Zgłoś
Bir 2014-12-29, 7:21 3
maciukrk napisał/a:

Wole najebany isc, czolgac sie pod hale na taka kielbaske z rynku niz wydawac pieniadze w arabskim kebabie!! AMEN !

Ten arabski kebab jest prowadzony w większości przez polaków i co jak co, ale jest zajebisty. Allah Akbar!
Zgłoś
D................7 2014-12-29, 9:10 2
Kiełbaski przereklamowane jak lody na Starowiślnej czy zapiekanki z okrąglaka. Duzo legendy, smak przeciętny- łot tania kiełba z grilla.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2014-12-29, 9:37 66
No... zaraz po opublikowaniu w TV, zleci US - na filmiku widać jak wziął kasę do ręki, a powinien w tym momenie podawać drugą ręką paragon, plus krzyżowa kontrola faktur. SANEPID - badanie sanitarne Nyski do przewozu spożywki ( mi nie chcieli przepuścić nowiutkiego srebrnego Mastera i musieliśmy w środku pakę pomalować na biało - olejną - to już przeszło ) ZdiZ za zajęcie pasa zieleni/chodnika. Atesty na Nysę,ławkę, grilla, pręty na których smaży kiełbachę, faktura na drewno... Ot i Polska kurwokracja...

I żeby nie było że wymyślam, przeszedłem to niedawno sam. Wpadłem na genialny pomysł, dziura w rynku. Sprzedałem co się dało. Postawiłem halę w ciągu dwóch miesięcy, szybkie odbiory, sprowadziełm maszyny, zatrudniłem ludzi, kupiłem materiał, produkcja ruszyła, klienci sammi dzwonili i chuj, po miesiącu się zaczęło. Jedna kontrola US siedziała w biurze, a tu puk puk, druga wchodzi. I kontroluje to co tamta już skontrolowała. I krzyżowo faktury. I kurwa sanepid. I dwa dni spokoju w weekend i od poniedziałku od nowa. I zamiast produkować to siedziałem z kontrolerami i robiłem objaśnienia, wyjaśnienia, pisałem pisma, albo załatwiałem jakieś absurdalne dodatkowe zezwolenia, a ludzie stali, po produkować nie można bo w trakie kontroli albo do czasu otrzymania dodatkowego pozwolenia. I mandaty. Za wszystko. Za pęknięty beton który był wylany przed rampą, za brak numerków na szafkach w socjalnym... Wytrzymałem trzy miesiące i zamknąłem to w pizdu, prawie pół miliona zł w inwestycje i maszyny poszło się jebać. Zapał minął, z braku lub za nieregularne dostawy kontrachenci rezgnowali jeden po drugim... Kraj piękny, tylko chujowe prawo i urzędnicy kurwy. Niech stoi pustostan. Komornik niech zabierze co się da i chuj. Idę w szarą strefę. Kurwy już złotówki ode mnie nie zobaczą. Nie chcieli 19% dochodowego i 23% Vatu? To chuja dostaną. Bez opakowania.
Zgłoś
Bomasz 2014-12-29, 9:38 1
U nas swego czasu sprzedawali takie kiełbasy na stadionie żużlowym, to były czasy...
Zgłoś
Karolskw 2014-12-29, 10:26 1
Dexter37 - zapiekanki i lody zgadzam się zę przereklamowane. Ale Kiełbaska z Nyski to co innego. Zawsze smacznie, zawsze miło. Nigdy nie miałem problemów kiblowych na drugi dzień po Nysce, a po zapsach z Okrąglaka często się to zdarzało. Nie było przypadkiem tak że kilka lat temu Nyska wygrała z Wierzynkiem w konkursie na najlepsze jedzenie w Krakowie?

Kurde przejadę się chyba dzisiaj
Zgłoś
Pablo_OPC 2014-12-29, 10:39
U mnie na kaloryferze już się kiełba suszy i na Sylwester pójdzie w ruch.
Ogólnie fajna sprawa z kiełbasą z Nysy. Zawsze miałem sentyment do takich komunistycznych klimatów i jak za małolata na giełdzie samochodowej na Torze Kielce wraz z ojcem i wujkiem szamaliśmy strawę z Jelcza-baru.
Piwo za pomysł.
Zgłoś
D................7 2014-12-29, 10:49 1
Cytat:

Nie było przypadkiem tak że kilka lat temu Nyska wygrała z Wierzynkiem w konkursie na najlepsze jedzenie w Krakowie?

Tego nie wiem, wiem natomiast, ze gdyby ogłosic plebiscyt na najlesze auto to Seicento wygrało by z Bentleyem- co niczego nie dowodzi.

Jeśli poprawna obsługa, akceptowalny smak i brak sraki na jutro jest wyznacznikiem takiej rewelki to... to ja współczuję Ci tego co jadasz . Z resztą kiełbasa też się zmieniała u nich. Pewnie ze sląskiej przesiedli się na zwyczajną albo odwrotnie.
Zgłoś
woofer51 2014-12-29, 11:04
Panowie mają pomysł na siebie i na zarobienie kilku groszy. Brawo. Przynajmniej nie zapierdalają na kogoś
Zgłoś
D................7 2014-12-29, 11:11
Tylko, że ten wyszynk staje tam od jakichś 25 lat jak nie lepij .
Zgłoś
Warcrimer 2014-12-29, 11:19 1
Te kiełbasy są zajebiste. A wspomniana bułka nawet o 3 w nocy smakuje jak kupiona rano w piekarni.
Zgłoś
headshot666 2014-12-29, 12:10
Co tam jestem zawsze kurwa ludzi od chuja czy to 23 czy 02 w nocy to kolejki jak za komuny po mięso
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem