Spontaniczny pomysł na zapakowanie prezentu na urodziny kumpla
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szkoda zes mu jeszcze tam chleba pod ta cerate nie dojebal to by se chlop w polowie otwierania pit stop na bufet zrobil
bardziej żałosne niż zabawne.
lukasz207 napisał/a:
Gość jest tak głupi jak margherita bez sera.
Ja będąc na miejscu kumpla , wyjebał bym mu w "kufę" krótko mówiąc.
Ty mi zonk ja co zonk.
:d
Jestem lukasz207, hehe, w awatarze mam zdjecie jakiegos pakera, hehe, bo ja tez jestem taki paker, hehe, ktoś mi zrobi dowcip, ja mu jebne, hehe, taki ze mnie kozak, hehe, wyjebie mu w kufę, hehe...
@K_T podobno kanapka z masłem orzechowym lepsza, nie próbowałem ale może kiedyś
trochę oryginalności i już macie takie spiny, że ja pierdole, pewnie większość z Was zapewne kupuje śliczną torebeczkę w markecie i dajecie sobie buzi, ja pierdole idźcie w chuj, przy rozpakowywaniu chlaliśmy i wyszło wszystko ok
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów