Zasłoń oczy, otwórz buzie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
damianpl napisał/a:
Jaka gruba szlora fuj
Dorośniesz i poznasz trochę życia to będziesz wiedział że takie dupeczki są najlepsze. Póki co wal dalej gruchę.
kolor skóry zobowiązuje nawet jakbym miał to zrobić ale zobaczył bym taką ochoczą główkę to poszłoby klasykiem
widać że prawiczek...
To ma być kurwa "żart"? Ja pierdolę Pomijając fakt, że zmarnował coś o czym większość sadoli marzy przez całe życie , to nie można tego nazwać żartem- to jest kurwa dno!
Z drugiej strony jego głupi ryj wszystko wyjaśnia- mamy do czynienia z imbecylem.
To ma być kurwa "żart"? Ja pierdolę Pomijając fakt, że zmarnował coś o czym większość sadoli marzy przez całe życie , to nie można tego nazwać żartem- to jest kurwa dno!
Z drugiej strony jego głupi ryj wszystko wyjaśnia- mamy do czynienia z imbecylem.
chwila śmiechu i miesiąc szlabanu na dupę
pomijając że jest to kurwa po prostu chamskie
pomijając że jest to kurwa po prostu chamskie
Nie jestem rasistką, ale po 9 latach w UK po prostu nie cierpię ciapków. 99% z nich to właśnie takie pajace, które uważają, że dziewczynę w życiu nie może spotkać nic lepszego od ich towarzystwa. Potrafią skutecznie popsuć wieczór w klubie narzucając się i nie rozumiejąc co znaczy "nie" i "wypierdalaj". Jak dla mnie dzikusy z rozbuchanym ego.
Wowowowow jaki ból dupy mają sadole. Prawda jest taka że typ sobie zamówił panienkę do mieszkania i nie taką wcale tanią. Grubo zapłaci jej za ten psikus. Widać że typ ma hajs i sobie robi żarty. Tacy jak on mają łaski na wyciągnięcie ręki, dlaczego? Spójrzcie w jakiej chacie to jest nagrane. Masz hajs masz prawie wszystko (+95%) to co sobie zażyczysz.
jakaś polska modelka? Mógł poczekać to by wessała balasa i połknęła bez skrzywienia
Barnellini napisał/a:
To ma być kurwa "żart"?
Zwróć uwagę, że autor napisał: "żart na kimś" co dowodzi, że jest głupszy niż ustawa przewiduje. Powiedz szczerze - oczekiwałeś tytana intelektu? Bo posługuje się knajackim językiem?
Serio?
Ja piedole jakie wyleniała broda, pewnie ma to po starej: imię koza
Rogrog napisał/a:
Wowowowow jaki ból dupy mają sadole. Prawda jest taka że typ sobie zamówił panienkę do mieszkania i nie taką wcale tanią. Grubo zapłaci jej za ten psikus. Widać że typ ma hajs i sobie robi żarty. Tacy jak on mają łaski na wyciągnięcie ręki, dlaczego? Spójrzcie w jakiej chacie to jest nagrane. Masz hajs masz prawie wszystko (+95%) to co sobie zażyczysz.
I to wcale nie trzeba wiele, żeby mieć hajs na zachcianki, wystarczy nie być gamoniem
Barnellini napisał/a:
Mamy do czynienia z imbecylem i kurwiszczem z napompowaną dupą. Dobrali się.
to jeden z Da Silvów
A mógł nasrać szmacie brudas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów