Co by zrobiła bez tego wiaderka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby nie paczał na to, to przypomina mi to parę spraw:
1. Polska wchodzi do Uni
2. Polska wchodzi do Nato
3. Polska włazi w dupę ameryce
4. Tusk włazi na stanowisko w Uni
5. Polacy spierdzielają do anglii
tyle
1. Polska wchodzi do Uni
2. Polska wchodzi do Nato
3. Polska włazi w dupę ameryce
4. Tusk włazi na stanowisko w Uni
5. Polacy spierdzielają do anglii
tyle
Wszędzie się dopatrzysz polityki, taki jesteś Logiczny? To tylko baba wchodząca do wagonu, nic więcej.
Kobieca inteligencja najlepiej rozwija się w kuchni
Zyepek napisał/a:
od tak
[grammar_nazi]Nie "od tak", tylko "ot tak". Tak, jest taki wyraz jak "ot".
Tak, musiałem poprawić, bo to jeden z najbardziej irytujących mnie błędów, poza nieodmienianiem "ów" i mylnym użyciem "bynajmniej".[/grammar_nazi]
A jak kulturalnie maszynista poczekał, aż wsiądzie...w Polsce by już odjechał, albo w ogóle by się pociąg nie zjawił
przynajmniej się przygotowała
Jak_chcesz_to_chodz napisał/a:
Samodzielna więc nie ma z czego się śmiać.
zus w Polsce już by się szykował do odbioru renty...
te wiadro ma jeszcze jedna funkcje.... nie ma peronu wiec na kibel tez bym nie liczył.... nie ma co człowiek stary doświadczony to wie co robi
Ukraina ... moj kolega kiedys byl na ukrainie i mowl , ze nie mogl rozkminic po chuj wszyscy z domu wychodza wyposazeni w wiadra .Spodnie od garnituru , koszula ala hawajska (rozpieta do polowy) i wiadro.Tak mi opisal typowego ukrainca, teraz wszystko jasne ...
Ukraina. Moj kolega byl kiedys na Ukrainie i nie mogl rozkminic po co wszyscy wychodza z domu wyposazeni w wiadra ...spodnie od garnituru(kanty), koszula ala hawajska(rozpieta do polowy) i wiadro , tak opisal typowego ukrainca..teraz wszystko jasne
Ukraina. Moj kolega byl kiedys na Ukrainie i nie mogl rozkminic po co wszyscy wychodza z domu wyposazeni w wiadra ...spodnie od garnituru(kanty), koszula ala hawajska(rozpieta do polowy) i wiadro , tak opisal typowego ukrainca..teraz wszystko jasne
Pociąg relacji Warszawa - Sosnowiec?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów