📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak na moje oko to nie dogonił jeszcze. I w najlepszym przypadku jak rozpocznie się prawdziwy "wyścig" to ten kojot raz będzie dalej raz bliżej, ale nigdy go w sumie nie złapie ;]
haha taa a każdy tutaj jest extra zbudowanym człowiekiem z mięśniami wyjebanymi w kosmos.
@banana894 z kutasem w gardle też jesteś taka wygadana?
Moze i fajne - ale wytatuowac sobie bohaterow z kreskowki i nosic przez cale zycie? Po to zeby stac sie ciekawostka? Jak tatuowac to juz cos konkretnego albo wcale.
Kurwa mać, zajęło mi 20 sekund żeby się zorientować co to jest o.O
@qwertyokkkk Tak mówi każdy kto nie ma tatuażu bo "ała te igły" .Pierdolenie a co to jest "coś konkretnego" kolejne carpe diem, tylko bóg może mnie osądzać, czy vide cul fide?, dla kogoś coś innego ktos sobie jednął postać z kreskówki to sobie jebnął po chuj drążyć temat. Mam kumpla, który gra w zespole na perce, ma wytatuowanego zwierzaka z ulicy sezamkowej który właśnie gra na perce, problem?
Stringi można przesunąć, ale kurna gość nie ma tyłka czy jak ?
@jv69 hmm dość często bywam na siłowni, więc nie
@Prokurator jeżeli to Twoje gardło, to mogę przy okazji nawijać cały dzień
@Prokurator jeżeli to Twoje gardło, to mogę przy okazji nawijać cały dzień
Acid_Burn napisał/a:
- Dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu?
- Bo to brzydko wygląda
Zjebałeś... Powinno być tak:
- Dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu?
- Bo to obrzydliwe
Tylko ten cellulit....
Prokurator, w sumie racja. Mi tam lotto co maja inni. Ja bym sobie nie wytatuowal postaci z kreskowki zeby stac sie jakas ciekawostka na portlau dla zjebow, ale co kto lubi:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów