18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
edmund 2019-08-21, 7:55 2
ktoś będzie miał trochę sprzątania
Zgłoś
Pawko1 2019-08-21, 8:07 1
zakręcił się jak ruski termos
Zgłoś
McQurwa 2019-08-21, 8:36 5
Jak odejść to tylko z klasą,
Zaimponował mi skurwysyn
Zgłoś
Budrys2000 2019-08-21, 8:43
Skończyły się jego doczesne udręki
Zgłoś
roman970227 2019-08-21, 8:55 2
Najpiękniejsze samobójstwo jakie widziałem
Zgłoś
kamul80 2019-08-21, 9:09 7
spróbuj obejrzeć tylko raz - challenge!
Zgłoś
Geseum 2019-08-21, 9:14
Widzę u Pana podstawy z breakdance. Zaczynał spokojnie, najpierw standardowo WindMill aby na sam koniec zwieńczyć popis pięknym HeadMill'em. Brawo!
Zgłoś
bercik05 2019-08-21, 10:02 1
Maszynista pomyślał:
- Ja cię kręcę!
Zgłoś
LiveUndead 2019-08-21, 10:33 3
Dobryyyyyyyyy. Pewnie miał konto na sadolu i wiedział co zrobić by nam zaimponować!
Zgłoś
JednorękiBandyta 2019-08-21, 11:23
@tomek2302

haha o tym samym pomyślałem
Zgłoś
feniks777 2019-08-21, 12:44
bez fantazji, takie nudne.
Zgłoś
ePeeL 2019-08-21, 12:56 1
Szczerze? Chuj mu w dupę.
Zamiast się odpierdolić, gdzieś na odludziu i zgnić tak żeby nikt nie musiał po nim sprzątać, to nie dość, ze wjechał na psyche maszyniście to jeszcze na dodatek opóźni ruch, ludzie przez niego się spóźnia do pracy plus jakaś ekipa sprzątająca będzie miała przez niego w chuj roboty.
Zgłoś
J................o 2019-08-21, 14:10
Praca jako maszynista w rejonie gdzie popełniane jest dużo samobójstw to musi byc zajebista fucha. Nie dość, że legitnie rozjeżdżasz przegrywów to po samym incydencie masz zajebiście długą płatną przerwę, po niej opiekę psychologa, odszkodowanie za psychiczny uszczerbek na zdrowiu ( )po czym wracasz do roboty i na początku zmiany rozjeżdżasz kolejnego. Piękne.
Zgłoś
DoubleBorger 2019-08-21, 15:03
Final Breakdence -ultimate move
Zgłoś
siwybis 2019-08-21, 15:25 1
Orientuje się ktoś może ile płacą w tym kraju maszyniście i gdzie można sobie kurs zrobić? Chyba mam pomysł na nową pracę i obiecuję że na każdy kurs będę zabierał najnowszy model GoPro
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem