Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lepsze to niż anime w awatarze. Gówno wiesz, gówno widziałeś.
Ojeju palacz sie odezwal. kazdy kto pali jest debilem i powinienen na raka umrzec jak najszybciej strata kasy i zdrowia. zalosny jestes.
Ojeju palacz sie odezwal. kazdy kto pali jest debilem i powinienen na raka umrzec jak najszybciej strata kasy i zdrowia. zalosny jestes.
Ja pierdole powiedz po prostu że nie masz kasy na szlugi a nie wyzywasz tych co ją mają.
@up kurwa jaki ty jestes glupi. po chuj mial bym marnowac kase na to gowno. boli cie dupa ze nie pale bo sie szanuje ??? a kase wole wydawac na milion innych rzeczy. pustaku
Każdy dorosły(!) będzie robił co chce i nie masz prawa tego krytykować w taki sposób. Idź na kwejka lepiej. A o paleniu czy niepaleniu idź pogadać na samosie.
Nie mówię, że wiek nie ma znaczenia itd., ale kiepską jest argumentacja na wieku oparta, bo odsłania brak jakichkolwiek innych punktów Co jest raczej dziwne, gdy ktoś pisze w tak łatwo dający się upokorzyć/pokonać sposób.
Miłego Dnia
@Skirlex - 17 lat @Bzzykacz - 14 lat ... Na pewno możecie się wypowiadać o paleniu... Jeszcze pierdolnijcie że piwo jest nie dobre a wódka niszczy wątrobę a kto ją pije to ciota i chuj... Żałosne gimbuski
wudy nie pije bo to złe a piwo goszkie
a gimbus to twoja stara deklu
Ziomek kozak, 0 spiny, tylko szkoda, że dał się wyjebać jak laps ale cóż...
kazdy kto pali jest debilem i powinienen na raka umrzec
A co, smutno Ci samemu na onkologii?
Durniu, nie palę tytoniu. Nie wiem jak można być takim niedorozwojem żeby to wywnioskować z mojej wypowiedzi. Odejdź kurwo bo ubliżę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów