Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy elektorat Pis-u .
13 cweli dało ci piwa, wiec napisz do nich , poproś o adres, spotkajcie się i jazda chuje niemyte
a tak wogóle, przypierdalam się bo takie kurwy jak ty, muszą wiedzieć że to nie portal na politykowanie
13 cweli dało ci piwa, wiec napisz do nich , poproś o adres, spotkajcie się i jazda chuje niemyte
a tak wogóle, przypierdalam się bo takie kurwy jak ty, muszą wiedzieć że to nie portal na politykowanie
Wystarczy mi tylko twój adres .
oni na nas mówią "gorole" , a wy yebane hanysy potomkowie gebelsa yebcie sie do waszego chasioka,,,,,,,, będzie bitwa o polski jęayk------ półnos vs południe (szwaby)
chyba coś ci się zdeczka pojebało wiec to to szwaby szwab ? chyba nie znasz znaczenia tego słowa xD ty mi lepiej powiedz jak szwab może być z północy i południa wtf
Wystarczy mi tylko twój adres .
Hans-Kloss napisał/a:quot;]Wystarczy mi tylko twój adres .
spoko Hans, tylko nie podniecaj się zanadto,
bo sperma uszami ci wywali
ps, twoj adres też łatwo można zdobyć, tak jak każdego który tu pisze, ale po prostu, mi nie zależy
Hans-Kloss napisał/a:Wystarczy mi tylko twój adres .
spoko Hans, tylko nie podniecaj się zanadto,
bo sperma uszami ci wywali
ps, twoj adres też łatwo zobaczyć
Bez obaw ..wystrzelę Ci prosto do mordy ty ortodoksyjny pedale .
Nie oglądam do końca,powód jest banalny jak stolec co rano się oddaje do klopa XD
Kiedyś też tak leżałem plus byłem bity za 1x blanta CHWDP. Przyjdzie taki czas że normalny gość będzie mógł się bronić się i zapierdolić z gnata cały magazynek w te jebane suki.!! Kiedyś na starość jak będę pracował w kebbabie i jak psy będą przychodzić na kebpsa to będę im srał na tej bułki XD
O w chuj nie da rady edit zrobić ^^ ale mi się napisało <się> haha
Jaki debil cie splodzil POjebie
Wstawaj zesrałeś się.....
Ty byles aresztowany smiciu ? Jak to mozliwe jak ty tylko w piwnicy siedzisz.
Nie oglądam do końca,powód jest banalny jak stolec co rano się oddaje do klopa XD
Kiedyś też tak leżałem plus byłem bity za 1x blanta CHWDP. Przyjdzie taki czas że normalny gość będzie mógł się bronić się i zapierdolić z gnata cały magazynek w te jebane suki.!! Kiedyś na starość jak będę pracował w kebbabie i jak psy będą przychodzić na kebpsa to będę im srał na tej bułki XD
O w chuj nie da rady edit zrobić ^^ ale mi się napisało <się> haha
Wstawaj, zesrales się
A ja bym ci chętnie pałę wsadziła we wszystkie otwory ciała.
Nie rób nadziei
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów