📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piszcie co chcecie, ale podszedłbym do tej Niemki i ją po prostu po ludzku przytulił, a chwile po tym najebał bym wszystkim tym zwierzętom które by mnie otaczały.... miałbym w dupie czy dostałbym wjeb czy też nie , ale moim celem priorytetowym były by te kurwy, które uważają się za dziewczyny. Kurwa a ten okrzyk w 2:06 nosz ja pierdole jakby z dziczy wyszła... ale się wkurwiłem. PAMIETAJCIE ! NIE POZWÓLMY SOBIE NA TO NA NASZEJ POLSKIEJ ZIEMI !
up
Klasycznie - gówno byś zrobił.
Po drugie dziadek się w grobie przewraca,chłopie wstydu nie masz?Niemkę by przytulił ja pierdole.
Po drugie dziadek się w grobie przewraca,chłopie wstydu nie masz?Niemkę by przytulił ja pierdole.
rzygać się chce na widok tych ciapatych mord
Kutaraksis napisał/a:
up
Klasycznie... znasz mnie ? NIE
Klasycznie... to czemu wcinasz jakieś swoje bezsensowne 3 grosze w stylu, że nie mam wstydu czy mój dziadek się w grobie przewraca.Człowieku za nim coś napiszesz przemyśl to 2 razy, bo piszesz takie bzdury bo to teraz takie modne co nie
Ciapatych powinno stawiać się na równi z czarnym oraz szympansami. Najgorsze jest to że ciapate czują się tam jak u siebie a Niemcy jeżeli zareagują to będzie rasizm, nietolerancyjnosc itp.
Niedługo koleje do Oświęcimia znów będą wykorzystywane Gdzieś się trzeba tego gówna pozbyć.
Hitler w grobie tak wiruje że można z niego zrobić elektrownie
nie do pomyślenia... kiedyś w mojej szkole jakby coś takiego się zdarzyło to pewnie nawet chłoptaś z anoreksją stanął by w obronie dziewczyny
a tutaj kurwa... eh szkoda słów
pierdolone zwierzęta
a tutaj kurwa... eh szkoda słów
pierdolone zwierzęta
A to się ciapate gówno panoszy, do gazu. Niby niemka, więc też jebać, ale to już pewna nieprzekraczalna granica została przekroczona. Żeby szmatogłowe kurwy bezkarnie robiły co im się podoba? Do czego to doszło...
Breivik już był, wkrótce i Niemcy będą mieli Hitlera 2.0 i zamiast Żydów będzie gazował Arabów.
W sumie to wjebała się sama pewnie w to brudne towarzystwo...
Mieszane uczucia. Niby niemka, ale jednak kobieta. A kozy i kozojebcy stoją niżej na szczeblu ewolucji. Sam bym chyba nie wiedział komu z tramwaja zajebać.
@misq4017 ty idioto, to nie są Niemki tylko Norweszki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów