📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
brawo dla tych ludzi,zdołali zachować zimną krewi pomóc temu zabłąkanemu zwierzęciu, gdyby nie stały dopływ świeżej wody do oskrzeli tego walenia nie wiadomo czy nie skończyło by się to tragicznie,swoją drogą jestem ciekaw co ten osobnik robił tak daleko od najbliższego zbiornika z wodą
wiecie co, myślałem, że w komentarzach zobaczę trochę inne treści. Jestem zszokowany postawą tamtych ludzi. Typka się wygłupiła, prawdopodobnie była pijana. Nie chcę jej bronić, ale to, że została oblana czymś kilkukrotnie, przez kolejnych uczestników zabawy, by poniżyć ją bardziej, pogrążyć ją w większym szale dla zabawy(bo to przecież takie śmieszne), jest gimbazjalistyczne. Co by było gdybyś był jej chłopakiem i o zdarzeniu dowiedziałbyś się z filmiku na yt? Byłbyś bezradny.
Jeśli planujesz jakąś zajebistą ripostę na ten post, po prostu się powstrzymaj i zostaw to dla siebie. nie ma piwa
Jeśli planujesz jakąś zajebistą ripostę na ten post, po prostu się powstrzymaj i zostaw to dla siebie. nie ma piwa
szkoda dziewczyny. mimo tego jak byla ubrana i że agresywnie zareagowała na zaczepke, tak pomyslalam, ze jakby to byla szczupla dziewczyna i by ja ktos oblal,przewrocila sie to byloby to atrakcyjne dla ludzi, a ona, ze reprezentuje typowa "big british girl" to zostala potraktowana jakby byla facetem, jakby sama sie mogla obronic, dac w morde itd. no i widac co z tego wyszlo. wkur***ł mnie strasznie smiech tego typa. jak malpa jakas. smutny to filmik, nie ma sie z czego smiac.
Piękna i stanowcza - to lubię
Kirk666 napisał/a:
czemu nikt tego nie dojebał harpunem
chociaż polewają wodą, żeby nie zdechło
Rychtyk, szkoda dziewcvzyny, ale sama do tego doprowadziła. Po co się tak ciskała? Akcja napewno zaczęła się przed rozpoczęciem nagrywania, jej zachowanie spowodowało wyciągnięcie kamer. Już po pierwszym „polaniu" powinna zacisnąć zęby i w myśl zasady Mądry głupiemu ustępuje zejść ze sceny. Jej „duma" została urażona i chciała dociekać sprawiedliwości. Inaczej nie mogło się to skończyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów