Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ulicą idzie Polak, Rusek i Niemiec. Nagle drogę zastępuje im diabeł i mówi, że jak złożą mu pokłon i pocałują go w dupę, to da im magiczną różdżkę, dzięki której będą mogli zwiększać wzrost gospodarczy swojego kraju i dobrobyt wszystkich obywateli.
Pierwszy podchodzi Rusek. Bez wahania składa diabłu pokłon, po czym daje mu soczystego buziaka w dupsko. Bierze magiczną różdżkę i odchodzi.
Następny podchodzi Niemiec. Kłania się, po czym całuje diabła w dupę. Bierze magiczną różdżkę i odchodzi.
Ostatni podchodzi Polak. Składa diabłu pokłon, bijąc czołem o posadzkę. Całuje diabła w oba półdupki. Po czym bierze magiczną różdżkę i... oddaje ją Niemcowi.
- A ty co...?! - dziwi się diabeł. - Po co całowałeś mnie w dupę skoro nie chcesz swojej różdżki i oddajesz ją Niemcowi? Co, nie chcesz, żeby ludziom w twoim kraju żyło się dobrze i bogato?!
- Nieee - zaśmiał się Polak. - Ja jestem z Platformy Obywatelskiej.
Takie żarty są tak mało śmieszne...
"Ulicą idzie Polak, Rusek i Amerykanin. Nagle drogę zastępuje im diabeł i mówi, że jak złożą mu pokłon i pocałują go w dupę, to da im magiczną różdżkę, dzięki której będą mogli zwiększać wzrost gospodarczy swojego kraju i dobrobyt wszystkich obywateli.
Pierwszy podchodzi Rusek. Bez wahania składa diabłu pokłon, po czym daje mu soczystego buziaka w dupsko. Bierze magiczną różdżkę i odchodzi.
Następny podchodzi Amerykanin. Kłania się, po czym całuje diabła w dupę. Bierze magiczną różdżkę i odchodzi.
Ostatni podchodzi Polak. Składa diabłu pokłon, bijąc czołem o posadzkę. Całuje diabła w oba półdupki. Po czym bierze magiczną różdżkę i... oddaje ją Amerykanowi.
- A ty co...?! - dziwi się diabeł. - Po co całowałeś mnie w dupę skoro nie chcesz swojej różdżki i oddajesz ją Amerykanowi? Co, nie chcesz, żeby ludziom w twoim kraju żyło się dobrze i bogato?!
- Nieee - zaśmiał się Polak. - Ja jestem z Prawa i Sprawiedliwości."
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów