18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
namate 2022-09-26, 21:53 3
syga92 napisał/a:

Twardy skurwysyn

Chłop jest w szoku
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-09-26, 22:08
Uszkodzenia narządów wewnętrznych po takim upadku mogą ujawnić się po czasie
Zgłoś
Polacco Sivusco 2022-09-26, 22:28
Ale chyba wzrok mu sie poprawił od tego0 wspinania, bo wyłączyć kamerę podszedł już bez pingli

eeee, szkoda gadać...
Zgłoś
panar3 2022-09-26, 22:29 3
Janusz_k napisał/a:

Ja pierniczę, aż mnie dupa zabolała

Zejdź tatce z kolan.
Zgłoś
StiepanB 2022-09-26, 22:35 3
Marcinqqq napisał/a:

waży pewnie ze 45 kilo, to i łatwo mu się wspinać, jak by ważył tyle co facet nie poszło by mu tak łatwo

Jesli koles wazy powiedzmy 45kg i na ławeczce wyciśnie 90kg to dla tobie pewnie nadal pizda, ktora "nie wazy tyle co facet" strzelam, że jesteś "prawdziwym facetem" i ważysz z 80kg. W ciemno obstawiam, że nie wyciśniesz 160kg
Zgłoś
gambit997 2022-09-26, 23:08 14
Daje mu 12 godzin... Po takim upadku jeżeli jest w stanie wstać i chodzić to jedyne szczęście że nie doszło do uszkodzenia rdzenia kręgowego (w chwili zderzenia z ziemią). To że chodzi to jest efekt szoku i adrenaliny, ustąpi za jakieś 5-15 minut, wtedy zacznie boleć. Naprawdę zacznie boleć za jakieś 6-12 godzin, zwykle rano po wypadku, wtedy się już nie chodzi tylko żona albo matka dzwoni po pogotowie.

Ja tu widzę złamanie lub w cudownym przypadku ciężkie stłuczenie kości ogonowej, możliwe że kompresyjne złamania kręgów lędźwiowych lub łuków kręgów tychże, ciężkie stłuczenia stawów skokowych obu nóg.

Reasumując - 6 miesiecy w gipsie od glowy po jaja, jeżeli w międzyczasie nie uszkodzi rdzenia kręgowego chodząc...
Zgłoś
smc 2022-09-26, 23:12
Wstał, jeeebany!!!
Zgłoś
Janusz_k 2022-09-26, 23:14
panar3 napisał/a:

Zejdź tatce z kolan.

Wiesz po sobie?
Zgłoś
JebacPis100procent 2022-09-26, 23:58 1
gambit997 napisał/a:

Daje mu 12 godzin... Po takim upadku jeżeli jest w stanie wstać i chodzić to jedyne szczęście że nie doszło do uszkodzenia rdzenia kręgowego (w chwili zderzenia z ziemią). To że chodzi to jest efekt szoku i adrenaliny, ustąpi za jakieś 5-15 minut, wtedy zacznie boleć. Naprawdę zacznie boleć za jakieś 6-12 godzin, zwykle rano po wypadku, wtedy się już nie chodzi tylko żona albo matka dzwoni po pogotowie.
Ja tu widzę złamanie lub w cudownym przypadku ciężkie stłuczenie kości ogonowej, możliwe że kompresyjne złamania kręgów lędźwiowych lub łuków kręgów tychże, ciężkie stłuczenia stawów skokowych obu nóg.
Reasumując - 6 miesiecy w gipsie od glowy po jaja, jeżeli w międzyczasie nie uszkodzi rdzenia kręgowego chodząc...

Ja nie jestem ekspertem, ale czy przypierdolił sobie kolanami w klatkę piersiową? Słychać, że nie mógł złapać tchu.
Zgłoś
kreska90 2022-09-27, 1:11
gambit997 napisał/a:

Dobrze tłumaczysz, leci piwko!
Zgłoś
vevur 2022-09-27, 1:53
Jestem w szoku, że goleni se nie połamał. Pierdolony farciarz
Zgłoś
S................z 2022-09-27, 7:37
A co on jest, kurwa, Robocop?
Zgłoś
FeeGiee 2022-09-27, 9:31 1
Marcinqqq napisał/a:

waży pewnie ze 45 kilo, to i łatwo mu się wspinać, jak by ważył tyle co facet nie poszło by mu tak łatwo

Niezłe usprawiedliwienie swojej nadwagi Piwko
Zgłoś
Kasmanex 2022-09-27, 12:25 1
Zgłoś
crookla 2022-09-27, 14:58 1
Marcinqqq napisał/a:

Sam ważysz 45kg a reszta to tluszcz. Tyle w tobie kurwa faceta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów