18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne

Takie tam akurat na dzisiejsze (bez)myślenie niektórych i "pewnych organizacji".
Popierdzielone z demotów.

Czekam na lewy ból dupy.

"W bieli plam, jak w światła bieli
Tamten świat się nam ukazał.
Nic dziwnego, że się wzięli,
Żeby plamy te wymazać."
Zgłoś
Zielonyyy_ 2013-12-06, 22:12
Oczywiście pogonienie Turasów pod Wiedniem to fajna sprawa, ale taka prawda, że dla same Polski Jan III Sobieski zrobił nie wiele. Chocim był jeszcze przed koronacją. Miłość do Marysieńki i chęć zapewnienia sukcesji synowi sprawiły, że w ogólnym rozrachunku Janek nie był lepszy od innych królów polski ze swojej epoki. Ale oczywiście dla mas zawsze będzie bohaterem, bo pogonił Turków. Pod Wiedniem. No właśnie pod Wiedniem.
Oczywiście obrazek w temacie jest przykrym żartem i nie ma racji bytu z powódek merytorycznych. W tamtych czasach każdy katolik był islamofobem, itp. itd...
Zgłoś
!Timon 2013-12-06, 22:38 1
Ammrass napisał/a:

@gwindak

Wejdź na fanpage Antifa Polska i kliknij "Zdjęcia". Trzecie zdjęcie od lewej strony.

przydatny ten fanpage, od razu test na idiotów w znajomych. wystarczy zobaczyć kto lubi tę stronę

Przecież ta strona to jeden wielki trolling.
Ludzie nie bądźcie tak naiwni w tępieniu "lewactwa" żeby byle troll z Was małpy robił.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
P................8 2013-12-06, 23:18
Za jakieś 10 lat będzie to prawdą.Proponuję przypomnieć sobie co uczono 10 -15 lat temu na lekcjach historii lub co było w ksiązkach do historii a co jest teraz.
Zgłoś
m................6 2013-12-07, 0:24
ja niewiem co ma aronia do tego niby smaczana no ale
Zgłoś
Mroziu 2013-12-07, 2:39
@MaszAyahuaskę - za dużo ayahuaski.

Narkomańskie ścierwo.
Zgłoś
Archeolog 2013-12-07, 10:03
Paradoksalnie chcąc tym obrazkiem skompromitować środowiska lewicowe pokazałeś tylko głupotę i ból dupska prawactwa, które nie rozpoznając ordynarnej ironii zareagowało nań świętym oburzeniem.
Zgłoś
PogromcaDziewic 2013-12-07, 15:49
Archeolog napisał/a:

Paradoksalnie chcąc tym obrazkiem skompromitować środowiska lewicowe pokazałeś tylko głupotę i ból dupska prawactwa, które nie rozpoznając ordynarnej ironii zareagowało nań świętym oburzeniem.

Pijesz do mnie? Bo ja nie jestem prawicowcem. Nie wiem nawet co ma prawica do historii, ale ok. Nie każdy kto krytykuje lewactwo (nie mylić z lewicą!) jest prawicowcem, no bez przesady.

"W bieli plam, jak w światła bieli
Tamten świat się nam ukazał.
Nic dziwnego, że się wzięli,
Żeby plamy te wymazać."
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów