Po zakończonej emisji miniserialu "Unsere mütter unsere väter" czas na kolejną porcję perypetii niemieckich żołnierzy na wojnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poczytajcie sobie co o tym serialu piszą na zagranicznych forach.
"Wreszcie coś zgodnego z historią! Niemcy nie byli źli! Nie bez powodu były te obozy w Polsce!" etc.
"Wreszcie coś zgodnego z historią! Niemcy nie byli źli! Nie bez powodu były te obozy w Polsce!" etc.
Piszesz na ten sam temat, który istnieje na forum, nie dublować, tylko dopisać się tu sadistic.pl/poprawnosc-polityczna-z-niemiec-cz2-vt208333.htm2253379 ewentualnie podpiąć temat. Pozdrawiam.
Nie można jechać po iapatych i pedałach ale kurde polaczkami to frajerzy mogą rzucać na lewo i prawo. Gdzie sprawiedliwość administracjo?! Jak może być tak że my nie możemy ścierwa obrażać a ścierwo nas już tak
PolityczNiePoprawny napisał/a:
Po serialu była debata i wywiad, konsultant producenta przyznał się że jest żydem i do tego lewakiem albo jakimś komuchem, to tłumaczy bardzo wiele, wiedziałem że te mendy maczały w tym swoje żydowskie łapska.
"żydów potopimy jak koty" tak mówi jeden z żołnierzy AK, ja się kurwa pytam kto mógłby być taki okrutny i topić koty!? ;D
Może tak może nie, widziałem w telewizji wypowiedź ambasadora Izraela (Żyda), myślałem, że zaraz zacznie kurwić tyle, że na Niemców, ale się powstrzymał. Oni też Niemców nienawidzą, bardziej niż Polaków. W końcu trochę ich ludzi wymordowali.
UltorMatrix napisał/a:
Może tak może nie, widziałem w telewizji wypowiedź ambasadora Izraela (Żyda), myślałem, że zaraz zacznie kurwić tyle, że na Niemców, ale się powstrzymał. Oni też Niemców nienawidzą, bardziej niż Polaków. W końcu trochę ich ludzi wymordowali.
Masz ten wywiad gdzieś?
obejrzałem 3 części i jestem kurewsko zadowolony, trzyma poziom od początku do konca i ma niezłe zakonczenie ;]
oczywiscie ,,my polaki! njemcy zue! jebac niemcy! my patrjoci xD"
cyrk kurwa cyrk
oczywiscie ,,my polaki! njemcy zue! jebac niemcy! my patrjoci xD"
cyrk kurwa cyrk
Tusk nie miał dziadka w Wermachcie tylko w SS. Zrozumcie to wreszcie. Do Wermachtu można być wcielonym siłą a do SS idą tylko ochotnicy - do tego uparci bo była ostra selekcja.
Skończcie pierdolić o tym że w tym serialu robią z Polaków "potworów" bo jest to serial o tamtejszych niemieckich realiach to ma być "wojna z perspektywy niemców"!
SZAJBAAA napisał/a:
Masz ten wywiad gdzieś?
Na pierwszym planie, Nazi Ojcowie Nazi Matki.
na jutubie masz:
/watch?v=xXY8bPF2uo0
Btw. obejrzałem właśnie 2 odcinek i 7 razy powtarzałem scene z czołgiem T34 z numerem kodowym 102 i....
.......
.......
.......
Faktycznie po lewej stronie czołgu jest coś napisane ale czy tam pisze Rudy to nikt nie może stwierdzić chyba, że twórcy
.......
.......
.......
Faktycznie po lewej stronie czołgu jest coś napisane ale czy tam pisze Rudy to nikt nie może stwierdzić chyba, że twórcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów