Jak na ruska to trzeba przyznać, że dość zabawny trolling.
Jak na ruska to trzeba przyznać, że dość zabawny trolling.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Symetryzm (czyli Ukraina=Rosja, jebać równo) bardzo popularny się zrobił ostatnio. Na Kremlu zauważyli, że rusofilia w Polsce słabo się sprzedaje, więc trole zmieniły taktykę.
Co na to Kijów? Czy już macie plan jak przeciwdziałać?
Ruski portal dla lubiących jeździć po błocie na 8 liter?
Wyborcza! Co wygrałem?
co to za nuta? shazam nie łapie...
"Takogo kak Putin", utwór ma chyba z 15 lat. Gówniaki nie znają...
Co na to Kijów? Czy już macie plan jak przeciwdziałać?
Płacimy więcej hrywien banderowskim trolom żeby was mocniej jebali na forach. A może się przyłączysz? 200 hrywien od posta, a dla weteranów 350. Po roku służby obywatelstwo i dacza pod Odessą z opłaconą przez państwo ruską dziwką wypinającą dupsko na każde skinienie.
To co, wchodzisz? Czy wolisz dalej za darmo sławić Putina i trzepać gruchę?
Płacimy więcej hrywien banderowskim trolom żeby was mocniej jebali na forach. A może się przyłączysz? 200 hrywien od posta, a dla weteranów 350. Po roku służby obywatelstwo i dacza pod Odessą z opłaconą przez państwo ruską dziwką wypinającą dupsko na każde skinienie.
Aha, czyli nie macie planu, tylko rekrutujecie więcej troli?
"siły żywej ",która wojuje z Rosją w ich interesie.
Ciekawe kto zastąpi niedobory
osobowe w armii upadlińskiej,bo
zabawek militarnych im nie zabraknie,dzięki NATO.
Liczenie na to, że upadlińcy zmądrzeją i odpuszczą,np dogadując
się w jakiś sposób z Moskwą, należy
włożyć w pobożne życzenia.
Ta wojna, to żyła złota dla rządzącej kliki kabareciarza i piszacym mu
scenariusze globalistom i miejscowym oligarchom.
A zwykłemu Mykole przyśni się
"wielka ukraina".
W grobie.
"Takogo kak Putin", utwór ma chyba z 15 lat. Gówniaki nie znają...
Nie wlewaj sobie, agentom i onucom do pięt nie sięgasz. Ty jesteś zwyczajny jełop, agent ma dużo więcej rozumu bo wykonuje misję, a ty powtarzasz jak papuga co usłyszysz od zjebów w internecie opłacanych przez Kreml.
Widzę, że o agenturze i byciu pionkiem wiesz dużo więcej ode mnie. Nawet kacapskie przutupaje znasz ze słuchu Chciałbym wierzyć, że taki głupi to jesteś za pieniądze, a nie sam z siebie bezinteresownie.
Wydaje mi się, że już mieliśmy okazję dyskutować i skończyło się stwierdzeniem z mojej strony, że z debilami (czyli tobą) nie ma co polemizować. Zdanie podtrzymuję
Wydaje mi się, że już mieliśmy okazję dyskutować i skończyło się stwierdzeniem z mojej strony, że z debilami (czyli tobą) nie ma co polemizować. Zdanie podtrzymuję
To czemu polemizujesz?
Zimbabwe. Bezapelacyjnie!
Czerwień błękit oraz biel to barwy Górnika Zabrze
Btw, ogólnie jebać ruskiego ścierwo, ale doceniam trolowanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów