Nie przypominam sobie, żeby ostatnio startował .
Ale jak by była możliwość to byś zagłosował.
A propo twojego podpisu. Gardzisz Polakami i Białymi. Ale zapewne szanujesz rosjan i bolszewików.
Na kogo zagłosuję i przy jakiej okazji to pozostanie moją sprawą . Ja przynajmniej moge już głosować hehehe. Daj znać, jak też dowód odbierzesz a tymczasem- zmykaj do lekcji.
Na kogo zagłosuję i przy jakiej okazji to pozostanie moją sprawą . Ja przynajmniej moge już głosować hehehe. Daj znać, jak też dowód odbierzesz a tymczasem- zmykaj do lekcji.
Żeby głosować trzeba umieć czytać. Czyli ty też jeszcze na wybory nie pójdziesz.
Jak mnie wkurwiają takie szkodniki jak ty, zrobiles to specjalnie zeby dostac kilka piwek i byc modna kurwą na sadisticu? Nie ze jestem za ukrainia ale oni przynajmniej cos robia zeby zmienic stan zycie i nie dadza sie ruchac w dupe ta jak to robia polacy, co w duzej mierze spowodowane jest tym ze coraz wiecej w polsce spedalonych modnisi w rurkach zyjaczych z kieszonkowych rodzicow ktorzy dowartosciowuja sie w internecie. Tam na szescie trzymaja pedalstwo i lewakow na smyczy dlatego nikt nie nazywa demonstrujacych kibolami czy faszystami
A teraz odpowiedz sobie na pytanie czy wolałbyś utrzymać to co masz teraz czy rozpieprzyć pół kraju za cenę nie wiadomo jakiej przyszłości
Kolejna sprawa, jeśli kurwa nie potraficie myślec logicznie co ciągnie za sobą wjazd obcych wojsk do danego kraju to się kurwa nie wypowiadajcie na temat Jaruzelskiego. Przed tym samym dylematem stoi teraz Janukowycz; ale dla porównania z tym co się dzieje na Ukrainie u nas to lekki deszczyk był.
Mniej gazety wybiórczej i tefałenu, bo i tak wielu z was ma sieczkę zamiast mózgu.