Ja zaczynam, liczę na rozbudowę poradnika w komentarzach
-post z żydami skomentuj "jebane żydki" "antysemityzm to cnota".
-post z murzynami skomentuj "jebane czarnuchy" "małpy" itp.
-post z rozjebaną dupą skomentuj "dupy nie urywa".
-post jak ktoś się rozjebał, patrz zawsze czy nie spadły mu buty -> nie ma butów = umar, ma buty to przeżyje, do wesela się zagoi.
-post z pociętym ryjem komentuj "skaryfikejszyn modyfikejszyn" "popek itp".
-rozjebane ciała, noworodki są ok, jak męczy się piesek,musisz płakać w komentarzach.
-cos z zombie żydem komentuj "bożka nie ma" lub "bożek jest" i ciesz się z flamewar'u.
-post z rapierem magikiem najlepiej skomentować żarcikiem o lataniu, a dalej o prawdziwym hipsterskim rapie o którym nikt nie słyszał.
-post z urbanem - jebać komucha lub wiem kim on jest ale jest śmieszne.
-post z wrzodem - cisnąłbym.
-post typu manifestacja piękna (jakieś chuj wie co monstrum niby kobieta) - ruchałbym.
-post z żydami skomentuj "jebane żydki" "antysemityzm to cnota".
-post z murzynami skomentuj "jebane czarnuchy" "małpy" itp.
-post z rozjebaną dupą skomentuj "dupy nie urywa".
-post jak ktoś się rozjebał, patrz zawsze czy nie spadły mu buty -> nie ma butów = umar, ma buty to przeżyje, do wesela się zagoi.
-post z pociętym ryjem komentuj "skaryfikejszyn modyfikejszyn" "popek itp".
-rozjebane ciała, noworodki są ok, jak męczy się piesek,musisz płakać w komentarzach.
-cos z zombie żydem komentuj "bożka nie ma" lub "bożek jest" i ciesz się z flamewar'u.
-post z rapierem magikiem najlepiej skomentować żarcikiem o lataniu, a dalej o prawdziwym hipsterskim rapie o którym nikt nie słyszał.
-post z urbanem - jebać komucha lub wiem kim on jest ale jest śmieszne.
-post z wrzodem - cisnąłbym.
-post typu manifestacja piękna (jakieś chuj wie co monstrum niby kobieta) - ruchałbym.
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis