18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
paproch84 2019-07-27, 23:57
Wiceprezydenta Gdyni chyba miał racje. - "Murzyńskie dzieci rodzą się białe."
Zgłoś
rambo007 2019-07-28, 1:32
co to dziecko takie białe

Lubie oczojebne avatary
Zgłoś
zarazor 2019-07-28, 10:45
Coś mi tu jebie fejkiem. Normalnie porody trwają po kilka godzin, a ta wręcz wysrała to dziecko .
Zgłoś
banerr 2019-07-28, 13:08 1
Okociła się.
Zgłoś
lechuwartygrzechu 2019-07-28, 17:07 1
zarazor napisał/a:

Coś mi tu jebie fejkiem. Normalnie porody trwają po kilka godzin, a ta wręcz wysrała to dziecko .

Dlatego murzyni tak szybko się rozpleniają.
Zgłoś
sereja3 2019-07-28, 22:07 1
zarazor napisał/a:

Nie znam się, ale poród chyba zaczyna się już od pierwszych poważniejszych skórczów.... To nie tylko moment wyklucia. Może ekspert mnie poprawi.
Zgłoś
Wiewór 2019-07-29, 13:21
Nie dość, że murzyn to jeszcze się urodził w taryfie.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
kapadocja 2019-07-30, 19:27
zarazor napisał/a:

to była końcowa faza akcji porodowej. To nie trwa długo, inaczej matka i dziecko padliby z wyczerpania. Wcześniej, fakt, kilka/kilkanaście godzin mordęgi, gdy kobiecie rozszerza się wszystko, by mogła urodzić. Trust me, robiłam to dwa razy

The enemy of my enemy...
Dies second
Zgłoś
zarazor 2019-08-01, 18:33
kapadocja napisał/a:

to była końcowa faza akcji porodowej. To nie trwa długo, inaczej matka i dziecko padliby z wyczerpania. Wcześniej, fakt, kilka/kilkanaście godzin mordęgi, gdy kobiecie rozszerza się wszystko, by mogła urodzić. Trust me, robiłam to dwa razy

"Sadol uczy, sadol bawi"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów