O jakie zabawne, ja nie mogę. Spodziewałem się czegoś lepszego po Tobie...
Hate na IE jest taki trendy, pewnie porównujecie jeszcze z IE6 nowe przeglądarki tak ? No to nic dziwnego że taki wynik. Moze od razu z tekstowym Lynx sprzed 20 lat porównajcie, będzie zabawniej !
IE 10 jest bardzo dobrą przeglądarką, IE 11 też bedzie, ale niestety ma problem na razie z Google, ponieważ wysyła domyślnie "do not track", którego szpiegujace Google nienawidzi. Generalnie tylko IE ostatnio naprawdę dba o bezpieczeństwo użytkownika (DNT, ESM włączone domyślnie), bo reszta nawet jak ma zabezpieczenia to domyslnie WYŁĄCZONE dla wygody użytkownika-debila, ktory umie już wpisać YT i wszystkie wyświetlane komunikaty potwierdza. O dobieraniu automatycznie tabów pod strony 32 lub 64 bit pewnie też nie słyszeliście informatyczni guru ? No i nie ma adblocka jako plugin (sztandarowy argument), a co to niby jest TPL ? Poza tym ma najszybsze na rynku, akcelerowane skalowanie stron - proszę dać sobie 150% powiększenie i zobaczyć jak się różne przeglądarki zachowują i jak wygladają czcionki.
Chrome obecnie się muli i źre pamięć jak szalony, FF wpieprza wiry w system jak się da przez API pluginów (chociaż troche ostatnio siepoprawił), Opera już dawno straciła opinię stabilnej i mało pamięciożernej, o reszcie szkoda gadać.
Taki zły ten Microsoft, oj taki zły, ale od kiedy mam na kompie IE, MSE i EMET wreszcie mam spokój z wirami (zarówno Avast jak i Avira puściły mi wiry, które MSE wykrywa i usuwa) i sponsorowane testy jakoś nie wyjasniają dlaczego, bo tam też pluje sie na MS. MS jest firmą technologiczną (w przeciwieństwie do sekciarskiego, pazernego Apple) dzieki której informatyka posuwa się powoli do przodu, nawet jeśli nie podoba nam się to czy owo w wyglądzie tego co prezentują.
Miejcie rozum, a nie powtarzajcie bezrozumnie papkę internetowego hejtu - sprawdźcie sami.