📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak ja kocham tych cfaniakow kozaczacych swoim zajebistym samochodem jadac po autostradzie. No kurwa +100 do skilla
za 50 lat będzie warty ze 20x wiecej niż teraz
patrząc po niektórych komentarzach stwierdzam, iż coponiektóre hejtujące pedały osrały by sie po pachy wlokąc swoje tico po szwabskiej autostradzie
patrząc po niektórych komentarzach stwierdzam, iż coponiektóre hejtujące pedały osrały by sie po pachy wlokąc swoje tico po szwabskiej autostradzie
mam focusa 1.6 16v i odp*****lam lepsze tematy na drodze...pizduś który dostał od taty furkę na 18-tkę może mi pozazdrościć prawdziwej jazdy. Nie liczy się auto tylko kierowca
co tu ma sie kleić,jak on po prostej praktycznie jedzie.Zapraszam w góry,na prawdziwe drogi dla prawdziwych kierowców.
Czekam tylko na filmik/zdjęcia jak się owinie dookoła jakiegoś słupa
i po co ta "muzyka" lepiej by było posłuchać samego silnika
btw sam chciałbym mieć takie cacuszko no i takie drogi zeby miało się do czego to auto "lepić" bo z tego co widze to asfalt juz stopniał a śnieg dalej lezy ....
btw sam chciałbym mieć takie cacuszko no i takie drogi zeby miało się do czego to auto "lepić" bo z tego co widze to asfalt juz stopniał a śnieg dalej lezy ....
jak kur*a mozna do takich filmikow wstawiac muzyke no ku*wa jak mozna...
jak mozecie tego nieznac? Prodigy - Voodoo People
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów