18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Sytuacja sprzed kilku dni z Gniezna:

"Pokrzywdzona była więziona najpierw w piwnicy, a później w mieszkaniu. Na początku pozbawienia wolności, sprawca pozbawił ją wzroku poprzez własnoręczne wciśnięcie gałek ocznych w oczodoły. Taką niewidzącą przetrzymywał ją trzy dni, przy czym zgwałcił ją przemocą w drugim dniu więzienia. Następnie odprowadził ją pod klatkę schodową jej mieszkania i tam pozostawił"

Link do strony z opisem sytuacji

Wiadomości w tv

Kula w łeb i do piachu dla takich półludzi jak ten 44 latek..
Zgłoś
NiponimajU 2015-11-03, 20:42 1
Pewnie nie wie jak wygląda ten sprawca
Zgłoś
coopra 2015-11-03, 20:48
Żarty z sadola na ten temat może i bawią, ale do czasu, gdy takowy nie wydarzy się w rzeczywistości. Elementa na pręgierz i niech ludzie sądzą, to była dobra kara!
Zgłoś
AIDS 2015-11-03, 20:48 7
Ale przynajmniej do domu ją odprowadził....
Zgłoś
voidinfinity 2015-11-03, 20:50 38
AIDS napisał/a:

Ale przynajmniej do domu ją odprowadził....

Dżentelmena po manierach poznasz

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
tamojtamoj 2015-11-03, 20:51 53
whistan napisał/a:

czemu ja wyjebał dopiero drugiego dnia?

Bo jest nieśmiały
Zgłoś
c................s 2015-11-03, 21:01
tak sie wlasnie konczy walenie konia przez całe życie, piepszony zwyrol.
Zgłoś
CiociaPestka 2015-11-03, 21:06 4
Ale dżentelmen z niego, odprowadził ją nawet pod samą klatkę

haszysz.com.pl
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
Zgłoś
eunstachy 2015-11-03, 21:09
@up wyprzedziłeś mnie z tym komentarzem o 2 min

Fuck Her Right in the Pussy.
Zgłoś
j................o 2015-11-03, 21:10 6
Widziałem jak go zwijają. Dostał buta na plecy od antyterrorysty, ze aż mnie zabolało. Małe skurwysyny w halołynowych maskach zapierdaly z cukierkami wokół miejsca zatrzymania i podziwiały jak policjanci ciągną szuszfola mordą po ziemi na najdłuższe wakacje w zyciu. Brawo dla policji.
Zgłoś
Rinko 2015-11-03, 21:24 5
KrisCFC napisał/a:

..."Jak ujawnił prokurator, już wcześniej, w październiku, mężczyzna "pozbawił 23-latkę wolności"...

Syndrom sztokholmski?
Zgłoś
MiotaczBobruf 2015-11-03, 21:25
Liczyłem na jakieś zdjęcia, filmy a tu nic
Zgłoś
DrWhisky 2015-11-03, 21:27
przywzyczajajmy się do gwałtów, trzeba będzie tolerować
Zgłoś
natking 2015-11-03, 21:39
Jak ja lubię czytać takie wiadomości!

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
dzikifelek 2015-11-03, 22:16
Coraz więcej patologii w moim sąsiedztwie, pare lat temu trzymali trupa w wyrku też na Tysiącleciu, teraz gwałciciel, powoli sie rozkręcają B|
Zgłoś
Michall1500 2015-11-03, 22:20
Co za kurwa pojebany człowiek ciekawe jak by mu oczy wypalić i wsadzić w dupę rozgrzany pręt a na koniec po dziękować odprowadzić do domu

Jebać stare baby
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów