📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kawior2007 napisał/a:
I chyba był w zmowie z kolejorzem, bo ten zatrzymał pociąg na środku
Czasem maszunista nie może nic zrobić. Np.
po wyłamaniu szlabanu, przejechaniu czuwaka, czy sygnału z radiostacjii pociąg awaryjnie hamuje.
Zabłyśnij gdzie indziej
mygyry napisał/a:
Wyruchał ich po holywoodzku
No nie bardzo, znając polskie realia, koleś juz siedzi na dołku ze spuszczonym wpierdolem. Jak a no tak, tablice- jeśli samochód nie został zgłoszony jako kradziony , to właścicel jest pierwszy na celowniku, wiem jak wyglada "praca " policji od zaplecza, dysze od gaśnicy, maraton po schodach, pchanie garba między drzwi itd itd. To nie Hollywood, to Polska
Niektóre komendy i komisariaty nadal mają książki telefoniczne
saves napisał/a:
Gdzieś czytałem, że po wyłamaniu rogatki maszynista dostaje sygnał o awarii i ma obowiązek rozpoczęcie hamowania. Dlatego skład stanął.
BRAVO czy Przyjaciółka ?
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
praca " policji od zaplecza, dysze od gaśnicy, maraton po schodach, pchanie garba między drzwi itd itd.
opwiedz o tym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów