Policyjny pościg za tico i zatrzymanie z bronią w ręku. W środku pijany kierowca, małe dziecko i kobieta w ciąży.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uciekać Tico przed policją, ale to musiał być wstyd
Wybierz co jest największym debilizmem.
a) prowadzenie po pijaku.
b) prowadzenie po pijaku mając dziecko i kobietę w ciąży w samochodzie.
c) uciekanie przed policją.
d) uciekanie przed policją Ticiem.
e) uciekanie przed policją Ticiem i wybranie na taki pościg trasy Off-road.
Naprawdę nie wiem, jak to uszeregować
a) prowadzenie po pijaku.
b) prowadzenie po pijaku mając dziecko i kobietę w ciąży w samochodzie.
c) uciekanie przed policją.
d) uciekanie przed policją Ticiem.
e) uciekanie przed policją Ticiem i wybranie na taki pościg trasy Off-road.
Naprawdę nie wiem, jak to uszeregować
na miejscu kobiety bym pozwał psy za uderzenie w auto i bóle w karku wyłudził odszkodowanie albo rentę.
w polsce sądy są tak durne że by to przeszło.kumpel tak załatwił rentę gliniarze go stuknęli bo nie słyszał syren.
w polsce sądy są tak durne że by to przeszło.kumpel tak załatwił rentę gliniarze go stuknęli bo nie słyszał syren.
Tico niby takie zjebane auta miały być,a ludzie do dzisiaj się tym bujają.Po lesie zapierdala na filmie lepiej niż Hilux.Tico pojawiło się w takim samych czasie co sejczentoo i czikłeczento na początku,jakbym ich widział tyle samo,a teraz wszędzie samo tico.Pamiętam że w latach 90 za szczyla jak ktoś podjechał daewoo espero to był kimś.Chyba najlepszym z wyglądu autem z daewoo była nubira,ale teraz ich w ogóle nie widzę,tylko lanosy.Wtedy jakoś się wydawało,że to syf jakiś najtańszy azjatycki,ale Koreańczycy z Południa dziś robią dobre auta.Kia z 7- letnia gwarancją pozamiatała,ale Hyundai jakiś taki spoko się wydawał.
ale po co? Jaka jest szansa uciec samochodem przed policja? zadna prawie, a z tablicami to juz wgl bez sensu
SirMajkel napisał/a:
ahhhh te pisiorki, pewnie po zasiłek tak gnali bo wóda się kończyła w domu.
Odpierdol sie od pisu
Wszystko wszyskim ale dwoch policjantow i policjantka?? Gruba obsada jak na jeden patrol...
dobrze że nie trafił się upadliński pies jakich coraz więcej w naszej policji.
no brak słów po prostu, głupota i egoizm razem wziete nic wiecej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów