18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mesjans 2024-07-14, 16:58 5
CzerstWybut napisał/a:

Ktoś opisze co ten typ chciał osiągnąć?

Praktykował operację na sercu, znieczulenie widać już było.
Zgłoś
paragon0 2024-07-14, 17:03 1
Co on chciał osiągnąć?
Zgłoś
Baronessa 2024-07-14, 17:15 1
smc napisał/a:

Najebany, bo nie umiał zgasić Husqvarny. Tam jest jeden dzyndzel do zgaszenia tego cacka, bo na biegu jałowym szybko się zaciera silnik, jest zbyt małe smarowanie. Potem przychodzą do serwisu takie maleje z reklamacją, ale to od razu widać po kolorze pierścieni, że je przygrzało.
I jeszcze się pociął.

Że co? Pierwsze słyszę, że na biegu jałowym silnik się zaciera... Właśnie jak piła jest nowa, to trzeba ją "dotrzeć" pozostawiając na biegu jałowym przez ok. godzinę. Panie firmowcu internetowy i znawco, znów pan pierdolisz kocopoły...

13min 44s:
Zgłoś
shoe5maker 2024-07-14, 18:00 2
Baronessa napisał/a:

Myślałem, że gardziel sobie podetnie, ale dobre i to... Był potencjał na dobrego harda.
Ogólnie Husqvarna niezłe piły, ale do Stihl'a to to jakościowo nie ma podejścia.
Mój Stihl MS 311 z nówką łańcuchem by go rozpierdolił na strzępy...
Od 3200 PLN obecnie nówka sztuka...

Każda piła z nówką łańcuchem by go rozpierdoliła, byle by łańcuch się obracał.

[ Dodano: 2024-07-14, 18:01 ]
Liczyłem na flaki, no ale to musiał by być Hard.
Zgłoś
Walutak 2024-07-14, 18:13 1
Debil wykazal sie stoickim spokojem.

W Bieszczady go , nadaje sie.
Zgłoś
S................7 2024-07-14, 18:32
dobry poyeb
Zgłoś
michalk0072 2024-07-14, 18:41
Co mogło pójść nie tak?
Zgłoś
contracts 2024-07-14, 19:15 1
Moim zdaniem sztuczka się udała jako tako
Zgłoś
oburpik 2024-07-14, 19:56 2
Baronessa napisał/a:

Myślałem, że gardziel sobie podetnie, ale dobre i to... Był potencjał na dobrego harda.
Ogólnie Husqvarna niezłe piły, ale do Stihl'a to to jakościowo nie ma podejścia.
Mój Stihl MS 311 z nówką łańcuchem by go rozpierdolił na strzępy...
Od 3200 PLN obecnie nówka sztuka...

Nie ma podejście bo ty tak piesze zawodowo prowadzisz wycinki czy tylko do komentarzy się wymądrzasz?
Zgłoś
zajac1190 2024-07-14, 20:00
Coś słabo chodzi, trzęsie ją
Zgłoś
Abura-akago 2024-07-14, 20:26
Ja ścinam wielkie cipy sorry lipy?Swoim dużym chujem
Zgłoś
Dualram 2024-07-14, 21:08 1
smc napisał/a:

Najebany, bo nie umiał zgasić Husqvarny. Tam jest jeden dzyndzel do zgaszenia tego cacka, bo na biegu jałowym szybko się zaciera silnik, jest zbyt małe smarowanie. Potem przychodzą do serwisu takie maleje z reklamacją, ale to od razu widać po kolorze pierścieni, że je przygrzało.
I jeszcze się pociął.

Tak tylko ten wyłącznik trzeba przesunąć w prawą stronę by wyłączyć, a w lewo by włączyć. Dodatkowo chodzi ze sporym oporem. Dodatkowo najebany i glupi. I pierdolisz ze na biegu jalowym jest zbyt male smarowanie typie:D
Zgłoś
MikePawel 2024-07-14, 21:20 2
Dlatego Orban tak za ruskimi, widać ich społeczeństwa mają wiele wspólnego;-)
Zgłoś
Verdi 2024-07-14, 21:37
CzerstWybut napisał/a:

Ktoś opisze co ten typ chciał osiągnąć?

Chyba chciał ogolić tą raje szparagów na brzuchu
Zgłoś
Pablo12011987 2024-07-14, 23:16
gars napisał/a:

Widać że łańcuch od piły tępy tak samo jak jego właściciel

Może jeszcze go założył odwrotnie... Znam takich ludzi...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem