Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś opisze co ten typ chciał osiągnąć?
Praktykował operację na sercu, znieczulenie widać już było.
Najebany, bo nie umiał zgasić Husqvarny. Tam jest jeden dzyndzel do zgaszenia tego cacka, bo na biegu jałowym szybko się zaciera silnik, jest zbyt małe smarowanie. Potem przychodzą do serwisu takie maleje z reklamacją, ale to od razu widać po kolorze pierścieni, że je przygrzało.
I jeszcze się pociął.
Że co? Pierwsze słyszę, że na biegu jałowym silnik się zaciera... Właśnie jak piła jest nowa, to trzeba ją "dotrzeć" pozostawiając na biegu jałowym przez ok. godzinę. Panie firmowcu internetowy i znawco, znów pan pierdolisz kocopoły...
13min 44s:
Myślałem, że gardziel sobie podetnie, ale dobre i to... Był potencjał na dobrego harda.
Ogólnie Husqvarna niezłe piły, ale do Stihl'a to to jakościowo nie ma podejścia.
Mój Stihl MS 311 z nówką łańcuchem by go rozpierdolił na strzępy...
Od 3200 PLN obecnie nówka sztuka...
Każda piła z nówką łańcuchem by go rozpierdoliła, byle by łańcuch się obracał.
[ Dodano: 2024-07-14, 18:01 ]
Liczyłem na flaki, no ale to musiał by być Hard.
Myślałem, że gardziel sobie podetnie, ale dobre i to... Był potencjał na dobrego harda.
Ogólnie Husqvarna niezłe piły, ale do Stihl'a to to jakościowo nie ma podejścia.
Mój Stihl MS 311 z nówką łańcuchem by go rozpierdolił na strzępy...
Od 3200 PLN obecnie nówka sztuka...
Nie ma podejście bo ty tak piesze zawodowo prowadzisz wycinki czy tylko do komentarzy się wymądrzasz?
Najebany, bo nie umiał zgasić Husqvarny. Tam jest jeden dzyndzel do zgaszenia tego cacka, bo na biegu jałowym szybko się zaciera silnik, jest zbyt małe smarowanie. Potem przychodzą do serwisu takie maleje z reklamacją, ale to od razu widać po kolorze pierścieni, że je przygrzało.
I jeszcze się pociął.
Tak tylko ten wyłącznik trzeba przesunąć w prawą stronę by wyłączyć, a w lewo by włączyć. Dodatkowo chodzi ze sporym oporem. Dodatkowo najebany i glupi. I pierdolisz ze na biegu jalowym jest zbyt male smarowanie typie:D
Ktoś opisze co ten typ chciał osiągnąć?
Chyba chciał ogolić tą raje szparagów na brzuchu
Widać że łańcuch od piły tępy tak samo jak jego właściciel
Może jeszcze go założył odwrotnie... Znam takich ludzi...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów