Żyła znowu dowalił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikczemny_Płód napisał/a:
Sam mam wyzsze wykształcenie techniczne, kierownicze stanowisko, ponad 3000 netto i 26 lat. I co mi po tym? Nic. Mieszkania nie kupie, dzieci nie utrzymam, świata nie pozwiedzam, jedynie się garba dorobię.
Może nie na temat, ale kierownicze stanowisko 3000 netto?
Sport to ciężka praca. Też ciężko pracuję na swoim i powiem jedno: ogólnie to nie jestem zbyt gadatliwy, a jakby jeszcze na każdej przerwie ktoś do mnie z kamerą podchodził - to najszczerzej bym sobie z niego lub sytuacji prześmiewczy megasarkazm popełniał. Kto wie może ku jego pamięci kiedyś pomnik powstanie z podpisem "hehe"- a po Was nie ...chyba że ten na cmentarzu
up Briangriffin w swojej jednoosobowej pierdolonej firemce sprzedającej próżniowo zapakowany obornik koński zapierdalając 18godzin na dobę
@up Czujesz się samotny i chcesz kogoś ściągnąć do swojej pieczary umysłowego spierdolenia?
Widzę, że niektórzy mają mega kompleksy bo nic w życiu nie osiągnęli i posiłkują się "sławnymi" ludźmi aby te kompleksy leczyć. Skoro Piotrek reprezentuje kraj to powinien od czasu do czasu wypowiedzieć się z sensem i bez tego swojego pierdolonego "hehe". Śmieszkować można ale z umiarem. Jego wszelkie wywiady jedynie świadczą o inteligencji na poziomie 4 letniego dziecka. Przestańcie się spuszczać nad głupimi wywiadami i brakiem umiejętności sensownej wypowiedzi bo to świadczy też o tym jaki jest nasz naród. Co z tego, że on "coś" osiągnął a Ja przykładowo zarabiam 3k netto? Czy w związku z tym mam pochwalać błazenadę sportowca, który ma np. pewne braki w umiejętności sensownej wypowiedzi? Koło chuja mi lata co on osiągnął niech od czasu do czasu wypowie się godnie jako reprezentant naszego kraju a nie jak ameba umysłowa. Hehe...
Serio jest to warte wrzucenie w neta? Gosciu walac jakies teksty z dupy mysli ze jest smieshny
Piotruś jak zawsze pozytywnie, nie rozumiem tych zjebów co sobie z gościa robią beke może i najsprytniejszy nie jest ale żeby skakać najwyraźniej nie musi.
W McDolanie chyba nawet nie całe 3
BrianGriffin napisał/a:
W McDolanie chyba nawet nie całe 3
BrianGriffin napisał/a:
Ponad, i nie 3050 Ale i nie 4000. No i osiągnięte jeszcze w trakcie studiów.
Osoby z branży na identycznych stanowiskach mają od 4500 do 5600 netto, i min. 35 lat na karku
nwonigers napisał/a:
up a kim ty jestes? wypowiadasz sie lepiej od niego ale bedziesz cale zycie zwyklym szarakiem zapierdalajacym jak murzyn na plantacji bawelny. On cos w zyciu osiagnal ty nie. On ma dobrze skakac a ty dobrze jedynie plujesz sie w internecie albo podajesz frytki klientom w mcu. Humanista pierdolony...
Ciekaw jestem co ty osiągnąłeś w życiu, obrońco (umysłów) uciśnionych
Ja tam obejrzałem 3 razy i stopniowo doprowadzałem się do płaczu ze śmiechu. Piwko leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów