📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"Rozjebało nam kolegę, Bóg jest wielki. Bóg jest wielki"...
Ok... Nihil novi...
Ok... Nihil novi...
Ja się pytam kto znów postawił ścianę na trasie teleportu??!!
My "kurwę" akcentujemy w różny sposób, widać allahu akbar tyyyż się da... najpierw z entuzjazmem -ahhalu akbar! xD xD xD, potem pytająco ze zdziwieniem -allahu akbar!? :O :O a na koniec dramatyczne, ze smutkiem i żalem -allahu akbar .
Wnioski!?
1 "Kurwa mać" dużo lepsze
2 bardzo śmieszny filmik
3 gdzie ten alah ma bar!? o_O
Wnioski!?
1 "Kurwa mać" dużo lepsze
2 bardzo śmieszny filmik
3 gdzie ten alah ma bar!? o_O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów