Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak by murzyni mieli IQ małp to świat był by piękniejszy oni co najwyżej to maja IQ gówna małpy.
... burdy na tzw. Marszu Niepodległości to zawsze prowokacja policji a w Kato na ŚUM jest studentka co pacjentów onanizuje
W którym szpitalu ta studentka ma praktyki?
A co, Tobie też marzy się szczanie przez słomkę?
... burdy na tzw. Marszu Niepodległości to zawsze prowokacja policji a w Kato na ŚUM jest studentka co pacjentów onanizuje
a budkę pod ambasadą Rosji podpalili Narodowcy
fejkie jebłem
Tusk zwinął asfalt i sprzedał do Brukseli. Rosja kupiła za 1$ Mistrale od Egiptu. To był zamach. Homoseksualizm to fanaberia Oskarka, gdyby chciał to mógłby być hetero - a w ogole co to pierdolenie pedalskie: Homoseksualizm to choroba. Pedofilia jest w każdym środowisku tak jak jest wśród księżny katolickich: gdy adwokat zostanie złapany na seksie z nieletnimi, to dziekan Okręgowej Rady Adwokackiej przenosi go do innego miasta, podobnie jest z operatorem żurawia (taki dźwig). Murzyni mają IQ małp a w Kato na ŚUM jest studentka co pacjentów onanizuje
Dobry strumień świadomości
Jakie kurwa dzbany idą na medycynę... ja pierdole...
Córcia i wnusia lekarzy z dziada pradziada.
W którym szpitalu ta studentka ma praktyki?
a co chcesz być pacjentem ??
Nie podniecajcie się. Fake
a po cholerę miała mu ta skórę ściągnąć ?? bo do cewnikowania to na pewno nie.
Jakie kurwa dzbany idą na medycynę... ja pierdole...
A co Ty myślisz, że jak ktoś jest przyzwyczajony do rycia na pamięć bez jakiegoś zrozumienia gigantycznych ilości materiałów to zaraz musi być inteligentny? Duża wiedza z której nie potrafi się potem korzystać, ale dobrze się z nią wypada na testach i egzaminach nie zawsze idzie w parze z obyciem, logicznym myśleniem i ogólnie byciem dobrym lekarzem. Oczywiście nie mówię tu o drugim etapie nauki, czyli lekarzach ze specjalizacją. Tutaj trzeba się jednak już trochę namęczyć i nakombinować co wiele osób odsiewa. Nie mniej jednak utarło się, że lekarz to jakiś wręcz autorytet społeczny - szczególnie w mniejszych miejscowościach. Nieprawda. Tak samo jak są lekarze super inteligentni i ogarnięci tak też jest mnóstwo dzbanów, którzy potem trafiają do przychodni w jakiejś pipidówie bo niczego innego niż wypisania antybiotyku czy środka na sraczkę nie potrafią.
Ogrom ludzi na lekarskim to niespełnione marzenia ich rodziców. Od gimnazjum wypychani siłą na kółka chemiczne i biologiczne, w liceum koniecznie profil biol-chem i 10 kursów maturalnych tylko po to aby nabić przynajmniej 95% z jednej i drugiej matury bo to taka powiedzmy granica poniżej której nie dostanie się na lekarski. Potem z tego rozpędu spędzają prawie 6 lat życia w książkach żeby tylko zdać LEP i nagle orientują się, że nigdy nie chcieli pracować w tym zawodzie
Co do samego tematu - na 99% fejk. Jakiś uczelniany mit.
a co chcesz być pacjentem ??
a po cholerę miała mu ta skórę ściągnąć ?? bo do cewnikowania to na pewno nie.
Właśnie do cewnikowania się ściąga i to tak aby po jajca zeszła, chodzi o to aby zdezynfekować te miejsce, czego tu nie rozumiesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów