📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie dalsza czesc gdzie ta laska poleruje sniadym puzony??? Jak coś to dozorca pyta o link.
nowel napisał/a:
Kurwa, świat się kończy.
Na swiecie zawsze byli silni i slabi, roznica jedynie w tym, ze teraz slabe jednostki sie nagrywa i oglada w internecie.
Laska przemysli co sie tutaj odwalilo i zostawi typa, a typ zmieni plec i strzeli do wlasnej bramki. Laska zwiaze sie z silnym mezczyzna i urodzi zdrowe, silne dzieci.
Takie sytuacje sa piekne, bo tlumacza, dlaczego zachodni mezczyzni w oczach zachodnich kobiet sa passe i dlaczego selekcja naturalna pieknie dzisiatkuje biala populacje zachodniej europy.
Ja pierdole, rzygać się chce, spalić żywcem to za mało i mówię z przykrością o tej dziwce z jej przydupasem , murzynom dałbym żyć jako wabik na kolejnych
r061071 napisał/a:
coś mi się zdaje że tej nocy zaruchają murzyny tą blondi a frajer będzie driny donosił
myślę, że wyruchają i ją i jego
Ma ktoś dalsza część z blondi w roli głównej?
Nie dość, że czarni to w dodatku żydzi dojący frajerów. Widać za grubym szyld z linkiem: isupk.com
Tylko oczyszczenie duszy strzałem z dshotguna prosto w potylice moze tu coś zaradzić. Do piachu tę kurewską parę.
r061071 napisał/a:
coś mi się zdaje że tej nocy zaruchają murzyny tą blondi a frajer będzie driny donosił
biały po nich wyliże
Upadek cywilizacji człowieka. Kurwa powinni ich te murzyny odstrzelic. Ich egzystencja nic nie wnosi a tylko szkodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów