📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ja tam widzę żydoczornuchów? jak to się nazywa? czarnożyd? kurwa adolf się w grobie przewraca
Co tam się kurwa odpierdala
Cóż nie każdy biały zasługuje na łaskę jakiej doznał rodząc się właśnie białym. Mogą, jest wolność.
Oglądam harda codziennie ale tego filmiku nie miałem odwagi włączyć. No ja pierdole...
Przecież jest, do jasnej kurwy przeklętej (!!!), dział pt. "fekalia"!
OpenStreetMaps napisał/a:
Frajer który przychodzi w 2:22 jest najgorszy. jak PiSiory do Ukrainy lub USA poniży się żeby się zbratać ale zamiast akceptacji i wdzięczności usłyszał. Cofnij się nie chcemy cię tu! Nie jesteś jednym z nas i nigdy nie będziesz. Rasistowskie czarne śmiecie. Moim zdaniem zbyt mało jest piw pod tym materiałem który powinien trafić na główną.
Tą parę białych godnie reprezentowaliby Ochojska i Sterczewski . Wiesz dlaczego bo to kurwa lewaki tak jak Ci tutaj
Ogórek napisał/a:
Ameryka upadnie szybciej niż nam się wydaje.
I tu się mylisz, ameryka od początku to właśnie zlepek gówna, przestępców i innej maści degeneratów, są do tego przyzwyczajeni. Każdy stan ma swoje prawo, przystosowane do ludzi go zamieszkujących, rządu federalnego nie można postrzegać według standardów europejskich. Dlatego ich upadek będzie długi i bolesny. Za to nasza Europa nie przetrwa takiego czegoś, mamy inną kulturę i tradycję, w końcu coś pęknie i jebnie z hukiem.
Cebulowi esesmani bardzo przeżywają wydarzenia zza oceanu.
To po to żeby nie myśleć o polackich mordercach w dresach z maczetami?
Zjazd brudnych szurów, którzy założyli sobie sekte pojebów, którzy znajdą sobie upośledzone osoby, aby odgrywać takie scenki. Te wszystkie pasożyty, powinno się utylizować, bo może to zaraźliwe. Przywiązał bym te kurwy do drzew i oblał miodem, przytoda by się nimi zajeła.
Nikt sukienki nie podniósł? Nie dobrze
I właśnie dlatego drogie dzieci, trzeba żydolewactwo tępić bez skrupułów. Dotyczy to tych jebniętych julek, tęczowej zarazy, nazifeministek, antify, że o osobnikach z lewicy i ich psów bojowych typu ulana lamparcica, srulki i millery, którzy od zawsze niszczyli białych - tych przede wszystkim. Te kurwy beznapletkowe chcą nam sprowadzić czarną i beżową zarazę na głowy, jak w Europie Zachodniej i USA.
A ten znów sra na rzadko. Idź z tym do lekarza - najlepiej czarnuch albo icka.
Antypolak666 napisał/a:
Cebulowi esesmani bardzo przeżywają wydarzenia zza oceanu.
A ten znów sra na rzadko. Idź z tym do lekarza - najlepiej czarnuch albo icka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów