Gówno byś zrobił.
I całe szczęście, bo co ci taki zjeb przeszkadza? Co za poryty świat, jak człowieka okradają, czy biją, to wszyscy udają, że nic się nie dzieje i odwracają wzrok. A jak idzie cymbał z trąbką w dupie, który nikogo nie krzywdzi, tylko z siebie robi pośmiewisko, to nagle pełno odważnych szeryfów się aktywuje , żeby mu wymierzyć "sprawiedliwość", chociaż jego porycie jest zupełnie nieszkodliwe.
Po czym okazuje się, że taki szeryf dostaje od dziwoląga placka na ryj i szeryfowanie się kończy płaczem.
Może broni też okradanych i bitych.
Za materiał własny piwo musi być choć bym nie dał ale kurwa no zasady sadistica
jednym zdaniem zostałeś zaorany...
jednym zdaniem zostałeś zaorany...
Hallman czego nie rozumiesz za materiał własny piwo leci ... Nie ważne co. No mi się twój materiał zbytnio nie pasuje ale no że to nagranie użytkownika no to piwo będzie. I tak masz jaja tak biegać po muslimskiej dzielnicy ...
i ta reklama jakiegoś kebsa w tle
jak widzę takie spierdolenie jak na tym filmiku to jestem pewien ze te śniade dodają do kebabów coś na degenerację mózgów...
Gówno byś zrobił.
I całe szczęście, bo co ci taki zjeb przeszkadza? Co za poryty świat, jak człowieka okradają, czy biją, to wszyscy udają, że nic się nie dzieje i odwracają wzrok. A jak idzie cymbał z trąbką w dupie, który nikogo nie krzywdzi, tylko z siebie robi pośmiewisko, to nagle pełno odważnych szeryfów się aktywuje , żeby mu wymierzyć "sprawiedliwość", chociaż jego porycie jest zupełnie nieszkodliwe.
Po czym okazuje się, że taki szeryf dostaje od dziwoląga placka na ryj i szeryfowanie się kończy płaczem.
Mi kurwa przeszkadza, gdy sobie bede szedl z dziecmi na spacerze. Jeszcze jakies argumenty na obrone spierdolonej „innosci”, szeryfie?
Kurwa podszedłbym i zajebal kopa w mordę
chuj nie sadysta z ciebie, kopiesz w dildosa by wszedł po migdałki a nie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów