Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja nawet nie jestem katolikiem ale wpierdol temu pedałowi należy się solidny. Co za kurwa cwel. W dupę należałoby mu włożyć tą piłę i uruchomić.
Lubisz to ....
Twoje słowa są dowodem na to że pranie mózgu od dziecka w Polsce przynosi kościołowi nieskończone zastępy sluzalczych bezkrytycznych idiotów.
W każdym kraju gdzie religia dochodzi do głosu ponad władze i prawo dochodzi do upadku zasad moralnych, upadku oświaty, nauki, praworządności. Panoszy się bieda i złodziejstwo.
Przykładem koronnym jest Brazylia i Meksyk.
Gdyby nie religia i kościół to dziś Polska była by dużo lepiej rozwinięty krajem. Kościół niszczyl nas przez wieki skutecznie hamując rozwój i postęp.
Kolaborowali z naszymi wrogami o sprzedawali nas zawsze gdy mieli z tego cień korzyści.
Np. targowica w której kościół sprzedał nas Rosji czy kolaborowanie z nazistami i bolszewikami.
Masz racje komunisci skutecznie walczyli z religią, a postęp zostawili nam ze japierdole.
Ja nawet nie jestem katolikiem ale wpierdol temu pedałowi należy się solidny. Co za kurwa cwel. W dupę należałoby mu włożyć tą piłę i uruchomić.
normalna sprawa, oby wszystkie koscioly i religie swiata zniknely z tej planety, a ty nawiedzony religio maniaku wierz dalej w matrixa schizofreniku
Gdyby nie Jezus i wiara katolicka, to w Polsce panowałby jebany ciemnogród. Przez tysiąclecia wiara kształtowała wszystko w tym kraju, powinno się nie tylko zakazań innych wiar, ale stanowczo bronić jedynej słusznej, bo dzięki niej jesteśmy na takim a nie innym poziomie cywilizacyjnym. Zobaczcie, żydzi zabili Jezusa i teraz mają ciągłe problemy z innymi wiarami, a my dzięki niemu odpieramy zakusy wrogich cywilizacji i tylko dzięki modlitwie jesteśmy w stanie być silnym i samodzielnym narodem, z własną katolicką tradycją. Tak trudno zrozumieć?
Popieram, wiara katolicka i wszystko, co z nią związane, jest powodem większości osiągnięć w naszym kraju, nawet, jeśli to nie były światowe osiągnięcia. Jednakże Kościół Katolicki przyczynił się w dużej mierze do rozwoju technologicznego (o czym polecam się douczyć Panu Quassar, przy okazji polecam słownik języka polskiego, LGBT ma z tym problem) w szerokim spektrum działalności gospodarczej i naukowej. Wszelkie badania to potwierdzają, a dzisiejszy stan "buntu" pośród młodego pokolenia spowodowany jest właśnie zanikiem potrzeby kształcenia religijnego i społecznego. Co mam nadzieję wróci jeszcze do szkół, przedszkoli i żłobków. Mamy tylu wspaniałych księży, trzeba to wykorzystać. Z Bogiem, przeklęci innowiercy!
Lewe
hahahah. katolicyzm i Polska to jebany ciemnogrod
zaczęło się, nareszcie. krzyże muszą zniknąć z przestrzeni publicznej, jesteśmy świeckim państwem
hahahah. katolicyzm i Polska to jebany ciemnogrod
Jak najbardziej, a razem z nimi postępowe lewe bydło
pod tematem wypowiada się jeden ateista z sensem, który logicznie pisze. a reszta
pojebane trolle powtarzające schematycznie i ciągle te same bzdury od lat
Jak taki spierdoleniec ma tyle piw za tak zjebany kom
Ja nawet nie jestem katolikiem ale wpie**ol temu pedałowi należy się solidny. Co za k***a cwe*. W dupę należałoby mu włożyć tą piłę i uruchomić.
Kryptokatol
Śmierć ludzi to jest nic ale o kawałek drewna tyle płaczu xd
Jak taki spierdoleniec ma tyle piw za tak zjebany kom
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów