📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pierdolicie wszyscy, policjant zauważył znak stop no to sobie stanął, niestety nie było następnego znaku który by mu powiedział co dalej więc jak stanął tak został, biedny jeden
m851 napisał/a:
Nie logowałem się tutaj z kilka miesięcy a zrobiłem to aby dać ci piwo za ten trafny komentarz! Pozdrawiamwydaje mi się że gościu ma więcej odwagi w sobie niż całe pokolenie jp
hogg napisał/a:
W co poubierali mundury?
Na siebie kurwa, odsyłam do słownika...
sjp.pwn.pl/szukaj/poubierali
Pojazd na psie pały aż miło tylko mandaty umieją kur.... lepić nawet zaparkować baran nie umie cep po zawodówce w policji ... żalunio
DjCash napisał/a:
Mógłby przy skręcie w prawo się o niego otrzeć Byłaby afera!
Art. 222
§ 1. Kto narusza nietykalność cielesną funkcjonariusza publicznego lub osoby do pomocy mu przybranej podczas lub w związku z pełnieniem obowiązków służbowych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 wywołało niewłaściwe zachowanie się funkcjonariusza lub osoby do pomocy mu przybranej, sąd może zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary, a nawet odstąpić od jej wymierzenia.
ale i tak zawsze policja ma "rację" nie jestem z tych JP no ale litości policja jak i straż miejsca jest potrzebna tylko do k*rwy nędzy oni mają pilnować porządku a nie myśleć komu wręczyć mandat żeby większą pensję dostać :/ i jeszcze to nadużywanie przywilejów ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów