Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobra, weź się już kurwa nie odzywaj.
chuj wie jak jest naprawde, to po co mędrkujecie
Przecież to antifa odpierdala akcje fałszywej flagi
Jeżeli tak to jesteście chuja wartymi frajerami, co chwilę homokomando antify odpierdala akcję za którą prawackia hołota obskakuje wpierdol, no geniusze zbrodni
postrzelona kobieta zmarła,
koleś z rogami bizona został rozpoznany z zadym jako wspierający BML,
Jeżeli tak to jesteście chuja wartymi frajerami(...) no geniusze zbrodni
Zatkało kakao ?
Uzupełnienie:
postrzelona kobieta zmarła,
koleś z rogami bizona został rozpoznany z zadym jako wspierający BML,
Zatkało kakao ?
Jeden atencjusz nie zmienia faktu że jesteście bandą frajerów
I jeszcze gdzie tu masz dowód że jest antifiazem prowokującym na prawackich zadymach a nie prawackim ścierwem prowokującym na BLM ?
Statystycznie rzecz biorąc to masz rację, co do bandy frajerów też.
Ale sprawa jest rozwojowa i intrygująca, nie uważasz ?
Ps. Na fotach powyżej masz już 3 antytrumpowców a nie jednego. Tak myślę. Chociaż cała antifa w USA może byc prawacką prowokacją - nie wpadłem na to, dzięki
Pewnie to samo zrobią pisdzielce jak u nas przegrają wybory
Nie zesraj się. U nas tak samo kwiczały POmioty, że wybory sfałszowane jak imbecyl Trzaskowski przegrał. I po chuj wrzucasz jakieś pedalskie przeróbki z Najmanem...
I jeszcze gdzie tu masz dowód że jest antifiazem prowokującym na prawackich zadymach a nie prawackim ścierwem prowokującym na BLM ?
Ale schowaj się już do budy i kolorowe chuje do dupy, bo znowu walczycie w internecie jak to wy, wojownicy spod znaku tęczy
Nie zesraj się. U nas tak samo kwiczały POmioty, że wybory sfałszowane jak imbecyl Trzaskowski przegrał. I po chuj wrzucasz jakieś pedalskie przeróbki z Najmanem...
Usuń konto, a twoja mama wie że używasz jej zdjęcia w avatarze?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów