"Jock Palfreeman jest 24- letnim Australijczykiem który 27 grudnia 2007 odważył się stanąć przeciw 16 faszystowskim chuliganom w Sofii w Bułgarii. Był świadkiem pogoni faszystów za dwoma młodymi Romami i ataku na nich. Jock podbiegł do chłopców i dołożył starań by odgonić faszystów, machając w ich stronę nożem, ale sam został zaatakowany. Jock nie miał dokąd uciec i nie pozostało mu nic innego jak się bronić. Andrey Monov, jeden z rasistowskich bandytów został pchnięty i zginął, a kolejny, Anton Zahariev, został zraniony. Romscy chłopcy uciekli. Jock od tej pory był sądzony i skazany za morderstwo i próbę morderstwa. Skazany został na 20 lat więzienia i karę finansową 375,000 dolarów australijskich. Przez dużą część czasu dotychczas spędzonego w więzieniu Jock przebywał w izolacji w związku z wykorzystywaniem przez władze więzienia pozwalającej na to luki prawnej."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@ dionizodoros nie mam opcji cytuj wiec napisze tak , a nie zastanowilo Ciebie skad normalny przechodzien ma knife? sorry za jezyk ale od dawna nie mieszkam w pl I wielu slow nie pamietam , w sensie jak je napisac.
fckpol napisał/a:
@ dionizodoros nie mam opcji cytuj wiec napisze tak , a nie zastanowilo Ciebie skad normalny przechodzien ma knife? sorry za jezyk ale od dawna nie mieszkam w pl I wielu slow nie pamietam , w sensie jak je napisac.
Co to za problem? Po domu też się czaisz z nożem? Ja wiecznie mam ze sobą jakiś, przydatna rzecz... A jeśli policja Cię sprawdza to mówisz, że masz nóż w moim przypadku ratowniczy i tyle.
Wiecie co. Powiem wam tak po krótce.
Nie jestem rasistą. Sam znam paru murzynów, zasymilowani spokojni, fajni ludzie (i nawet pracujących cyganów!), jednak nie wszyscy chcą się asymilować, więc nie szkoda mi takich...
A na świecie mogłoby być tak pięknie.
Nie jestem rasistą. Sam znam paru murzynów, zasymilowani spokojni, fajni ludzie (i nawet pracujących cyganów!), jednak nie wszyscy chcą się asymilować, więc nie szkoda mi takich...
A na świecie mogłoby być tak pięknie.
Wszystkie moje komentarze, nawet te najbardziej zgryźliwe są pisane w celach humorystycznych. Jeśli nie masz dystansu do siebie - omiń moje linijki aby oszczędzić sobie skurczy jelita grubego podczas ich czytania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów