18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Poszedł siedzieć za cyganów
J................V • 2014-08-21, 14:29
"Jock Palfreeman jest 24- letnim Australijczykiem który 27 grudnia 2007 odważył się stanąć przeciw 16 faszystowskim chuliganom w Sofii w Bułgarii. Był świadkiem pogoni faszystów za dwoma młodymi Romami i ataku na nich. Jock podbiegł do chłopców i dołożył starań by odgonić faszystów, machając w ich stronę nożem, ale sam został zaatakowany. Jock nie miał dokąd uciec i nie pozostało mu nic innego jak się bronić. Andrey Monov, jeden z rasistowskich bandytów został pchnięty i zginął, a kolejny, Anton Zahariev, został zraniony. Romscy chłopcy uciekli. Jock od tej pory był sądzony i skazany za morderstwo i próbę morderstwa. Skazany został na 20 lat więzienia i karę finansową 375,000 dolarów australijskich. Przez dużą część czasu dotychczas spędzonego w więzieniu Jock przebywał w izolacji w związku z wykorzystywaniem przez władze więzienia pozwalającej na to luki prawnej."

Zgłoś
f................l 2014-08-22, 9:51 1
@ dionizodoros nie mam opcji cytuj wiec napisze tak , a nie zastanowilo Ciebie skad normalny przechodzien ma knife? sorry za jezyk ale od dawna nie mieszkam w pl I wielu slow nie pamietam , w sensie jak je napisac.
Zgłoś
Arthyen 2014-08-22, 10:06
fckpol napisał/a:

@ dionizodoros nie mam opcji cytuj wiec napisze tak , a nie zastanowilo Ciebie skad normalny przechodzien ma knife? sorry za jezyk ale od dawna nie mieszkam w pl I wielu slow nie pamietam , w sensie jak je napisac.

Co to za problem? Po domu też się czaisz z nożem? Ja wiecznie mam ze sobą jakiś, przydatna rzecz... A jeśli policja Cię sprawdza to mówisz, że masz nóż w moim przypadku ratowniczy i tyle.
Zgłoś
Kidzik 2014-08-22, 11:06
Wiecie co. Powiem wam tak po krótce.
Nie jestem rasistą. Sam znam paru murzynów, zasymilowani spokojni, fajni ludzie (i nawet pracujących cyganów!), jednak nie wszyscy chcą się asymilować, więc nie szkoda mi takich...

A na świecie mogłoby być tak pięknie.

Wszystkie moje komentarze, nawet te najbardziej zgryźliwe są pisane w celach humorystycznych. Jeśli nie masz dystansu do siebie - omiń moje linijki aby oszczędzić sobie skurczy jelita grubego podczas ich czytania.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów