18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Poszkodowany
szajkk • 2012-11-11, 18:57
Poszkodowane dziecko żali się ze smutną miną i udaje niewiniątko z czapką JP.

Zgłoś
H................l 2012-11-11, 20:18
@Angry
Też miałem taką nadzieje
Zgłoś
tom1700 2012-11-11, 20:18 7
Czytając niektóre wypowiedzi sadoli, wstyd mi że mają możliwość nazywania się Polakami.
Zgłoś
KamayPL 2012-11-11, 20:18 4
a na czapce JP hahahah
Zgłoś
AHAHAHA_NO 2012-11-11, 20:20 23
No tak cała postępowa strona ludzkości ciszy się, że panowie "działający w stresie i zdenerwowaniu" wpi*rdolili kilkunastoletniemu dziecku.

Wy niedor*chane buce! Przecież to dziecku qrwa! JP czy nie JP co za różnica. Przecież policjant, czy już raczej ZOMO-wiec, pałujący dzieciaka to scenka żywcem wyjęta z lat najgłębszego komunizmu.

Stalin był by dumny wy lewackie p*jeby!
Zgłoś
Magicalan 2012-11-11, 20:24 13
Nie wiem czy wiecie (do tych co bronią młodego JP), ale oni nawoływali do opuszczenia terenu przez kobiety i dzieci a dopiero potem się zaczęło no ale dzieciak słuchać jak widać nie chciał do mu się oberwało... A teraz płacz na całą polskę będzie..

"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Zgłoś
H................k 2012-11-11, 20:26 4
Ja jebe, co tu się kurwa dzieje. Święto narodowe i polak polaka napierdala. Już nie ważne czyja wina. Czy pokój czy wojna, non stop się z kimś napierdalamy, jak nie między sobą to z innym wrogiem. To po co nam państwo, sprzedajmy to w pizdu, zostańmy wszyscy najemnikami skoro tacy z nas wojownicy.
Zgłoś
manieKSG 2012-11-11, 20:26
@up dokłądnie Polska milicja bo juz nei policja naduzywa władzy ze źródeł wiarygodnych chłopaków których znam a nie wojują wiem ze dochodziło do milicyjnych prowokacji podczas marszu. Ale najlepiej gada sie lemingom którzy maja dzianych rodziców i nie wiedza co to znaczy zycie w niedostatku i mozliwosc świetowania z prawdziwymi przyjaciółmi czegos z czego ja jako Polak jestem dumny!! wielki huj w dupe tym co wypowiadaja sie na tematy na które nie maja pojecia i siedza w ciepłym domu ogladaja tvn czy inne gówno. pozdrawiam!!
albo nie Pozdrawam tylko wielkich patriotów i tych którzy są dumni z bycia Polakiem!!
Zgłoś
Brzydkii 2012-11-11, 20:27 1
Wy wierzycie w treść zawartą w tym filmiku?
Zgłoś
wormarder 2012-11-11, 20:27 2
kolegom w gimnazjum powie że zanim go tata odciągnął to zabił ręcznie 10000 policjantów

a tak na serio- czy w tym kraju najważniejsze święto państwowe nie może obejść się bez wojny na ulicach????
Zgłoś
g................t 2012-11-11, 20:27 22
AHAHAHA_NO napisał/a:

No tak cała postępowa strona ludzkości ciszy się, że panowie "działający w stresie i zdenerwowaniu" wpi*rdolili kilkunastoletniemu dziecku.

Wy niedor*chane buce! Przecież to dziecku qrwa! JP czy nie JP co za różnica. Przecież policjant, czy już raczej ZOMO-wiec, pałujący dzieciaka to scenka żywcem wyjęta z lat najgłębszego komunizmu.

Stalin był by dumny wy lewackie p*jeby!

Zgłoś
manieKSG 2012-11-11, 20:29
@Magicalan juz po dobranocce idz spac!!
Zgłoś
AHAHAHA_NO 2012-11-11, 20:30 2
@gordonviet

rozumiem, że cię to śmieszy, a czy policjanci nie wypuszczający ludzi poza marsz tuż przed starciem tez są tacy śmieszni

i czy na prawdę nie widzisz nic złego w ZOMOwcu napi*rdalającym dzieciaka?
Zgłoś
ApologiZZe 2012-11-11, 20:32 4
Na miejscu policji zapewne również zacząłbym rozpierdalać wszystkich krzykaczy po kolei... No kurwa, zapewne policjanci w spokoju chcieli posiedzieć w święta z rodziną, odpocząć, zapewne kurwa połowa z nich musiała zrezygnować z urlopu, tylko dlatego, ze jakieś popierdolce nie potrafią przejść sobie marszem przez kilka ulic, tylko po drodze musza wszystko rozpierdalać... I chuj w dupę temu dzieciakowi, jego ojcu i reszcie tej pierdolonej bandy, która musi zawsze wybierać sobie to święto do rozpierdalania Warszawy... Kurwa mać, rok ma 365/6 dni, nie mogą sobie wybierać innych świąt ? I tak nic tam nie robią prócz wkurwiania policji i rozpierdalania samochodów.
Zgłoś
g................t 2012-11-11, 20:34 4
@AHA
Jeżeli gówniaż został ostrzeżony, żeby opuścić to miejsce, bo nie jest to miejsce dla młodocianych a potem zachowywał się w sposób prowokacyjny wobec policji (a po jego czapie można wywnioskować że tak było) to nie widzę nic złego. Wpierdol nauczy szczeniaka jak się zachowywać jak cywilizowany człowiek.
Zgłoś
Melooksg 2012-11-11, 20:38 3
Ale ludzie, kur*wa ... to dziecko jest podstawione ewidentnie!!!
Czy dziecko, które zostało spałowane udziela wywiadu ?
Gdyby dostał to by z rozbitym ryjem siedział w szpitalu.
Drugą rzeczą jest to, że podobno policja go spryskała gazem...
ciekawa sprawa, kiedy kumpel koło mnie się bawił gazem to ledwo wytrzymywałem, z problemami łapałem oddech i myślałem, że mnie rozpie.... od środka, a kaszlałem jeszcze pół dnia, a temu nic nie jest, a jest ode mnie "troszkę" lat młodszy... dobrze się trzyma skubaniec.

Policja prowokowała to prawda i do póki policja na takich imprezach będzie miała największe prawa, nawet większe niż konstytucja, to takie święta będą nie wypałem. :/ niestety.

Kilka fotek ode mnie.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów