📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa mać jak sobie pomyśle że takie matoły co go nagrywają za jakiś czas wyjdą z tego gimnazjum/liceum i pójdą w świat to aż wstyd spotkać takiego w pracy/na studiach/za granicą. Znieczulica postępuje i jeszcze to ich bawi... masakra.
Tu zagląda dużo takich suczek co by mu gałę obrobiły za browara
Kurwa oglądam to i płakać mi się chce, bo co wieczór wyglądam tak samo, teraz siedzę rano pół najebany, bo od alkoholu spać nie mogę, a lat mam tylko 19... Jeśli jakiś chuj miał przez sekundę uśmiech na mordzie podczas tego filmiku, to niech się pierdoli.
x4rd1, daj mi namiary na tego faceta.
Lukrzicz napisał/a:
Smutne, że ludzie się z tego śmieją... Koleś ma jak najlepsze intencję. Widać, że alko go zniszczyło, co więcej on mówi od rzeczy i podejrzewam, że potrafiłby wyjsc z tego nalogu jezeli ktos by mu pomogl , a nie robil sobie z niego maskotke..
Nie nie wyszedłby. Uda mu się to jeśli będzie chciał to zrobić dla siebie a nie "dla kogoś". Kiedy sam z sobą będzie zył w zgodzie to i dziewczyne pozna.
I mówi "do rzeczy"
Zdaje mi sie ze ten typek juz raz byl na Sadolu, kiedy mowil o niewolnictwie
tak to bywa, vodeczka koledzy, nonstop te same towarzystwo, tez mam takich kumpli, zero zmian, nie otwieraja sie na nowe doznania, stoja w miejscu
Chuj w dupe tym co to nagrali ,i życie im i tak dojebie że sami bedą nagrywani ,piwo dla głownego bohatera.
Mądra takiego zjeba nie zechce... ładna również podziękuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów