Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
poszukiwany kibic cracovi
nanowaty • 2013-05-10, 10:57

ktoś umieścił takie `ogłoszenie`.
Osobiście całą piłkę nożną pierdole, jak i to całe bydło które chodzi się tam napierdalać. Kozaki w kominiarach widzę że już na 15stki się przerzucili?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Max Ibuprom 2013-05-10, 12:14 1
RagicMabbit bardzo ładnie napisane pismo-do człowieka napeno by trafiło, pytanie czy trafisz człowieka czy pierdolonego formaliste/karierowicza...:/ W każdym razie powodzenia i życze zdrowia całej Twojej rodzinie szczególnie żonie! Powodzenia!
Zgłoś
vajron 2013-05-10, 12:16 1
@up Bardziej się będę bał, że moją córkę pobiją kibole, niż to, że zobaczy nierzetelne napisy do filmu. Tak to jest z kibolami, tu pobiją dziewczynkę, a potem płaczą, że jest na nich nagonka. A przecież robili zbiórkę ubrań dla przedszkolaków... Są tacy dobrzy...
A Ci co mówią, że to fake. A co nie zdarzają się takie rzeczy? Myślę, że codziennie, ale mało trafia do prasy. A jak już trafią to kibole mówią, że to prowokacja. Jak zrobią coś dobrego to już niby prawda. A dla mnie jest na odwrót. Nie wierzę w ich działalność na rzecz społeczeństwa, myślę, że to ustawione sytuacje pod media... Jebał ich pies...
Zgłoś
snik0 2013-05-10, 12:35
Jak będzie miała blizny to niech się zapisze do tap madel, w każdym odcinku niech płacze, że ma blizny i szok po urazie a jak ją wyjebią to zafundują jej darmowe szpachlowanie ryja...

Duża szansa jest, że w szpitalu będzie ją zszywał jakiś rybak na pół etatu, bo lekarzami tych patałachów nazwać nie można.
Zgłoś
bionicle93 2013-05-10, 12:36 1
Ravager napisał/a:

Panowie, bez spinania się. Uczepiliście się kiboli, jak gdyby naprawdę nie było ważniejszych problemów, które wpływają na poczucie bezpieczeństwa przeciętnego obywatela. Boicie się, że ktoś pobije i skatuje Wasze dziecko? A pomyślcie, jakim zagrożeniem dla Waszych dzieci są bezwzględne gangi tłumaczy, którzy każdego dnia zatruwają Wasze dzieci napisami do filmów i seriali. Pomyślcie o zagrożeniu płynącym ze wszystkich rozbójnickich for internetowych, skąd za 50 zł miesięcznie (bo tyle średnio kosztuje połączenie z internetem) Wasze pociechy okrywają się brudem ściągniętych nielegalnie gier, programów i wspomnianych wcześniej multimediów, zamiast naciągać Was na pobożne oddanie tych 100 zł z tych ok. 3800 zł średniej krajowej, którą przecież każdy z nas zarabia. Co za monstra wyrosną z dzieci, które właśnie w ten sposób okradają najbogatszych tego świata?

Więc, proszę Was, zrozumcie policję. Policjanci się nie rozdwoją - muszą w pierwszej kolejności zająć się sprawami najbardziej pilnymi i pomóc tym najbardziej cierpiącym. Wasze dzieci mogą poczekać.

Zaraz sie kurwa zagotuje...
Zgłoś
L................R 2013-05-10, 12:37 2
3 Typy kibiców:
1. normalny kibic
2. ultrasi
3. ultrasi cracovi
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-05-10, 12:54 4
Coś tu nie pasuje, a więc tak, idziesz sobie parkiem z córką/córka idzie sama przez park. Nagle od tyłu nachodzi ją zamaskowany kibol Cracovii w masce i drewnianą pałką (tak, każdy kibic chodzi zamaskowany i z drewnianą pałką na co dzień, wcale nikt nie powiadamia policji o tym i wcale nikt się tym nie przejmuje, bo przecież to norma dla kibiców ) i nagle bez pytania wie o tym, że twoja córka jest za wisłą ( no bo przecież jej nie pytał skoro zaatakował od tyłu z zaskoczenia) i nagle ucieka. Zaraz zaraz, a czy czasem nie uciekał przed smokiem, który wyleciał ze swojej bajkowej jaskini i zaczął go gonić? Takie pierdolenie to sobie wsadź na półkę między czerwonego kapturka, a śpiącą królewnę. Jakiś frajer prowokuje lub chciał być przez chwilę znany w internecie.
Zgłoś
adekniejadek89 2013-05-10, 12:58
@ LuXoOr

Ty w ogóle ziomuś wiesz kto to jest ultras w Polsce? nie to samo co we Włoszech
Zgłoś
R................t 2013-05-10, 12:59
Magiczny Królik dziękuje za miłe słowa wsparcia, posta usunąłem przerażoy jego powodzeniem (nie chcę odkrywać swoich asów w rękawie) po zakończeniu postepowania wrzucę komplet na sadola. Peace.
Zgłoś
S................s 2013-05-10, 13:04 1
A ma ktoś jakieś potwierdzenie tego newsa?
Zgłoś
gab. 2013-05-10, 13:21 2
widziałem ostatnio jakąś maniurkę około 15 lat na rynku w Krk w smyczce psów z Wisły, może to ona
Zgłoś
Isengrim24 2013-05-10, 13:54 1
bionicle93 napisał/a:

Zaraz sie kurwa zagotuje...

Koleś sobie ciśnie bekę, a Ty się spinasz...
Zgłoś
vajron 2013-05-10, 14:58
SadystycznyRoman napisał/a:

Coś tu nie pasuje, a więc tak, idziesz sobie parkiem z córką/córka idzie sama przez park. Nagle od tyłu nachodzi ją zamaskowany kibol Cracovii w masce i drewnianą pałką (tak, każdy kibic chodzi zamaskowany i z drewnianą pałką na co dzień, wcale nikt nie powiadamia policji o tym i wcale nikt się tym nie przejmuje, bo przecież to norma dla kibiców ) i nagle bez pytania wie o tym, że twoja córka jest za wisłą ( no bo przecież jej nie pytał skoro zaatakował od tyłu z zaskoczenia) i nagle ucieka. Zaraz zaraz, a czy czasem nie uciekał przed smokiem, który wyleciał ze swojej bajkowej jaskini i zaczął go gonić? Takie pierdolenie to sobie wsadź na półkę między czerwonego kapturka, a śpiącą królewnę. Jakiś frajer prowokuje lub chciał być przez chwilę znany w internecie.

Mogła mieć koszulkę/szalik/smycz/torbę to raz. Dwa: nie widziałeś nigdy kibola z małym kijem do baseballa? To z kijem od mitły też nie jeden by się trafił...
Zgłoś
rksrobert 2013-05-10, 14:59 1
Jebać cały kibicowski Kraków. Jedynie Hutnik honorowa ekipa. A pasiasty cwaniak powinien jak najszybciej dostać tym połamanym trzonkiem w odbyt.
Zgłoś
kasia978 2013-05-10, 18:58 1
Matko, co za kraj... tyle powiem.
Zgłoś
19ahmed22 2013-05-10, 19:06
Sam jestem kibicem, ale tego skurwiela bez honoru to bym osobiście zajebał, a ten patyk mu tak głęboko wsadził, że by kurwa drzazgami smarkał... Ja pierdolę, na dzieci się rzucać... Jeszcze dziewczyna...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem