📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na murze drut kolczasty, to musi być jakiś rezerwat. A swoją drogą pytam sadolowych (gimbo) ekspertów. Czy to naprawdę tak szybko zadziałało?
@januszmilion po Salvii lub jak kto woli Boskiej Szałwi palacze mają cieżki KO.
A to gówno pali jakieś gówno.
A to gówno pali jakieś gówno.
Nic juz z niego nie bedzie...
Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
To NIE jest salvia, jak jzu ktos wspomnial po jednym buchu salvi nie jestes w stanie wziac bonga lub z czego tam palisz z powrotem do rak. Niestety wiem to z doswiadczenia ;]
@milan1 @ mietnet Po ekstrakcie ko, bez ekstrakcji nie ko
heinzzz napisał/a:
Nie raz kopiowałem cracki ale nie zachowywałem się przy tym jak małpa.
Myślę, że to kwestia klimatu. Ty pewnie próbowałeś coś zajebać albo kogoś jebnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów