📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Wyjechał mu faktycznie chamsko ale kurwa właściciel kamerki nawet się nie zatrzymał.
co za kutas nawet się nie zatrzymał żeby sprawdzić czy nic tamtemu nie jest
Mathek napisał/a:
Skończony popierdol !! Nie mógł kurwa wcisnąć tego klaksonu na chwile ? Bo ja słysząc takie napierdalanie też bym się zdeczka wystraszył, a ten chuj sobie jeszcze pojechał dalej.
Nie ściskaj tak dupy, to jest Rosja, przypominam 90% takich akcji, które są na Sadolu, są z tego kraju i to jest normalne
japierdole piwo
dałem 1500 piwo jestem z siebie dumny
jahchild napisał/a:
poszedł jak kuna w rabarbar
Hehehehhehehe
Tak mi się przypomniało, sorry nie mam jak go skrócić. Akcja 1:25 Film pt. Maska
Dziobak jedzie, nie widzi bo mu ten zakręcający zasłonił, dziobak myśli puste, jadę, a tu TIIIIIIIIIIIII dziobak myśli o kurwa wjedzie we mnie, panika, kurwa muszę spierdalać na bok , dziobak patrzy w tył, kto trąbi, i wjeżdża w latarnie.
Hugo Dionizy Steinhaus
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów