📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Myślisz, że ja nie wiem nic o zusie jaki to on jest zły? Wiem i to doskonale sam chce założyć firmę i wiem z opowieści ludzi w koło jak to coś potrafi pociągnąć na dno , ale nie płacze z tego powodu bo najzwyczajniej mam pomysł jak temu zaradzić wystarczyło chwile wysilić mózg. I nie, nie chodzi o to żeby opuścić kraj po prostu jest możliwość, że zakładam firmę w anglii gdzie nie mam na początek kija w dupie a prowadzę ją w polsce. Niemożliwe? A skądże. Wystarczy poszukać, a problem się rozwiąże. I nie przestrzegaj mnie przed porażkami bo wiem, że takie ponosić będę. Życie. I jak na razie to ty robisz z siebie barana i ofiare losu
Aleś Ty odkrywczy Myślisz dlaczego pisałem wyżej, że nie będę płacił ZUS-u ? Dobra koniec tematu, bo tylko skaczesz i uważasz się za mądrzejszego od reszty. Nara.
EDIT: widzę że edytowałeś post to i ja coś dodam bo żeś łajza. Baran to Ty, a ofiara losu to twój ojciec bo nie umiał się zabezpieczyć i spłodził takiego idiotę.
EDIT: widzę że edytowałeś post to i ja coś dodam bo żeś łajza. Baran to Ty, a ofiara losu to twój ojciec bo nie umiał się zabezpieczyć i spłodził takiego idiotę.
Nieźle masz kolo na bani nie możesz odpuścić łosiu co? polewka na takich genetyków jak ty, a wjazd na ojca świadczy o twojej gimbazjalnej mentalności pomimo twojego "dorosłego" wieku pozdrawiam ciepło
Jeb się ok ? Nie ja zacząłem wyzywać Cię od Ograniczników. Teraz to mogę nasrać Ci na łeb, bo jest zwykłym pedałem. Wjeżdżam na ojca, bo jesteś chujem, bo skaczesz , bo jesteś wieśniakiem, bo jesteś ciulem, bo zacząłeś, bo chuj Ci w dupę. I gdyby to czytał lepiej by mu było gdyby Cie nie miał...Tobie bliżej do gimnazjum, więc skończ pierdolić wielce dorosły poruchańcu. Mimo twojego dojebanego ponadgimnazjalnego tylko wieku nie pozdrawiam, jak już wcześniej napisałem - w dupie byłeś i tylko gówno widziałeś. Trzym się stary Odpuściłem. Naucz się interpunkcji, bo widać żeś głąb.
artiee napisał/a:
@up & upup wielcy karierowicze, po 20 lat na karku... skończcie studia, potem powiedzcie jak się Wam pracy szuka... Na razie na prawdę gówno wiecie, bez obrazy.
Niektórzy w wieku 20 lat się nie opierdalają i po za wypiciem piwa pod blokiem mają swoje potrzeby - a jak jet potrzeba to trzeba na nią zarobić. Podpowiem - przed komputerem sie nie da... Tzn da ale nie w tym wieku.
I dobrze pomimo swojego wieku miałem okazje poznać ten świat. Pracy w Polsce pewno nie znajdę, to niemal pewne a nawet gdyby to niestety ale widze i dośc dotkliwie odczuwam jak polskie instytucję robią nas w chuja i bogaty traktowany jest jak biedny a biedny jak szejk arabski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów