Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwsze skojarzenie.
ten program to dopiero był makaron na uszy
jakoś mi nie żal, natura jest piekna, czlowiek jej przeszkodzil, ale przynajmniej pryliard mniej kurestwa ktore chce cie wpierdolic na wycieczce w pizdu gdzies w amazonie
Teraz sobie pomyśl ile to kurestwo wjebało by myszy i szczurów czyli jeszcze większego kurestwa.
Ludzkość to najstraszniejsza choroba na tej planecie.
Zaraz po debiliźmie którego niewątpliwie jesteś ofiarą.
wydajne kurestwo!
ten program to dopiero był makaron na uszy
Czapeczki z amelinium rozgrzewały się do czerwoności.
Dlatego należy przeprowadzić przymusową eutanazję całej ludzkości. Ty będziesz pierwszy ja zaś ostatni
Kurwa, piękne 🫡
[ Dodano 2025-01-08, 09:40 ]
Szkoda ze to nie murzyn tylko biedne zwierzę niczemu niewinne
*Niczemu winne. Przepraszam, że będę tym chujkiem od składni i gramatyki.
Szkoda gadziny...
Tak w ramach ciekawostki: anakondy są żyworodne – rodzą żywe młode, od 10 do 50 sztuk (stwierdzono jednak mioty liczące 100 młodych) o długości średnio 75 cm i wadze 250 g, które są samodzielne od chwili urodzenia i opuszczają legowisko już po kilku godzinach.
ooo, dzieki za ciekawostke
Szkoda gadziny...
Tak w ramach ciekawostki: anakondy są żyworodne – rodzą żywe młode, od 10 do 50 sztuk (stwierdzono jednak mioty liczące 100 młodych) o długości średnio 75 cm i wadze 250 g, które są samodzielne od chwili urodzenia i opuszczają legowisko już po kilku godzinach.
te nie były samodzielne bo się urodziły jako pokolenie Z
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów