(poszkodowana uskarżała się na ból w okolicy lędźwiowej, została zabrana do Szpitala Powiatowego w Zakopanem)
(poszkodowana uskarżała się na ból w okolicy lędźwiowej, została zabrana do Szpitala Powiatowego w Zakopanem)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy taki dostawczak ma/powinien mieć sygnał cofania?
Czy przecinanie linii ciągłych na parkingu wiąże się z jakimiś konsekwencjami (np. mandat)?
Ożeż kurwa jego mać
Krzesło elektryczne za najechanie na kostkę brukową o innym odcieniu.
Ja pierdole sami znawcy spod znaku zodiaku "XD". Tak są jasno wyznaczone miejsca parkingowe, babka z kaskiem na łbie widziała że zajmuje jedno z nich i poszła kilka miejsc dalej dla pewności, a ten zjeb napierdala sobie na oślep w poprzek, widząc wcześniej że ktoś tam stoi. To tak jak jakiś idiota powyżej nazwał to samobójstwem tak ja mógłbym to nazwać morderstwem, ale nie jestem zjebem i widzę że po prostu spotkał się zjeb bez wyobraźni w aucie ze zjebem bez wyobraźni w kasku.
debilu on nie parkował tylko jechał za ten budynek, widać gdzie się kończy cień. miał prawo przypuszczać, że ludzie na parkingu to nie są debile, widzą dostawczaka jadącego tyłem i zachowają resztki rozumu i instynktu samozachowawczego. ale ty pewnie byłbyś kolejnym co idzie metr od manewrującej betoniarki
on cofie
debilu on nie parkował tylko jechał za ten budynek, widać gdzie się kończy cień. miał prawo przypuszczać, że ludzie na parkingu to nie są debile, widzą dostawczaka jadącego tyłem i zachowają resztki rozumu i instynktu samozachowawczego. ale ty pewnie byłbyś kolejnym co idzie metr od manewrującej betoniarki
To ty też jak parkujesz tyłem to nawet nie zaglądasz czy ktoś stoi, bo przecież jak ma resztki rozumu to musi uciekać ci z drogi? Spodziewam się że jesteś takim samym bezmózgim kierowcą busa czy innego tira z kompleksem niższości, ale kim mogłeś zostać skoro stary za młodu wycierał chuja ci o włosy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów