Pani wychodząca z lokalu zostaje potrącona przez zmotoryzowanego wieloryba.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Roman270297 napisał/a:
Mnie to zawsze zastanawia, bo taki zjebany grubas nie pracuje a żre i sra. Ale ma czym jeździć chate też kurła ma. I moje pytanie brzmi :
Ile oni kurwa hajsu dostają od państwa.
Z samego Maka opierdola 4 zestawy naraz a to tez kosztuje.
Ale dla nich jest to tanie bo mają większą siłę nabywczą niż statystyczny Polak. W Stanach zestaw big mac kosztuje niecałe 6 dolarów, a ich średnie zarobki wahają się od 4 do 5 tys. dolarów na miesiąc. To teraz wyobraź sobie, że zarabiasz 5000 zł na rękę, a zestaw w macu kosztuje 6 zł.
Wielorybowi od kilkunastu lat prawie udało się wstać na nogi, niestety grawitacja zrobiła swoje i ściągnęła grubasa spowrotem na śmierdzący dupą sracz na kółkach...
~HAL9000/2 napisał/a:
pierdolony grubas zapierdalajacy do McDonalda...
ale McDonalds to ty nie obrażaj, moj ulubiony fastfood
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów