Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SpalonyŻymianin 2025-01-07, 12:25
weźsięogarnij napisał/a:

ocho, pedalarze i dzieci dały ci kupę łapek,
bo jak ktoś jeździ autem to wie, że takie sytuacje się zdarzają czasem, a nie jest to powodem aby się wyżywać na aucie,
jak ktoś nie rozumie i nerwów nie potrafi powstrzymać to taki efekt

Ocho, czyli jesteś pierdolnięty.
Zgłoś
nupeks003 2025-01-07, 12:45
weźsięogarnij napisał/a:

ocho, pedalarze i dzieci dały ci kupę łapek,
bo jak ktoś jeździ autem to wie, że takie sytuacje się zdarzają czasem, a nie jest to powodem aby się wyżywać na aucie,
jak ktoś nie rozumie i nerwów nie potrafi powstrzymać to taki efekt

@weźsięogarnij: Pierdolnij się w łeb i przeczytaj swój nickname.
Zgłoś
alubinium123 2025-01-07, 13:19 1
osiemplanet napisał/a:

Pięrdolniety jesteś?

Pytanie retoryczne, na tej stronie nie ma normalnych osób...
Zgłoś
beeveer 2025-01-07, 15:00
zaxin napisał/a:

@: ja takiemu od razu kluczem auto rysuje . Nie ma prawa wjechać na skrzyżowanie czy na przejście jeśli nie ma możliwości jechać dalej. ( Tak mam prawo jazdy )

ot, typowa mentalność polaczka. da się bez problemu przejść, ale trzeba komuś zrobić na złość, no bo przecież "on nie miał prawa". chuj, że nieraz bydło lezie gęsiego jeden za drugim kilka minut, ale jak ktoś spokojnie tempem 5/h chce się przecisnąć, to drą japy gorzej niż negroidy opierdalające sklep. ale jak się wpierdalają poza przejściami na drogi i trzeba hamować, to problemu nie widzą. zawsze jak słyszę, ze zginął polski pieszy, to otwieram piwo
Zgłoś
weźsięogarnij 2025-01-07, 20:14
nupeks003 napisał/a:

@: Pierdolnij się w łeb i przeczytaj swój nickname.

nołnejmom nie odpisuję, sorki
zaloguj się, zapłać, to może ,
a teraz wyp, a resztę dopisz sobie

[ Dodano 2025-01-07, 20:19 ]
SpalonyRzymianin napisał/a:

Ocho, czyli jesteś pierdolnięty.

zmień gacie na mniej obcisłe, bo krew cię zaleje, pedalażu
albo dostaniesz wylewu, albo wytną co i tak ci niepotrzebne

[ Dodano 2025-01-07, 20:24 ]
co za czasy, że muszę pojebom, z pedałem w dupie odpisywać
do tego traktować delikatnie, bo się pojeby zaraz potną żyletką

[ Dodano 2025-01-07, 20:42 ]
alubinium123 napisał/a:

Pytanie retoryczne, na tej stronie nie ma normalnych osób...

to zależy, co kto widzi,
pomijając trollowanie od lat widoczne na portalu, nie brakuje wszelkiej maści zjebów,
to cecha i zaleta ,
wystarczy trochę myślenia i lepsze od rozwiązywania krzyżówek jest obserwacja oraz wnioski
rozdział, normalnych, dewiantów, psycholi, głupków, trolli,
i dużo innych ciekawostek

ale to już sam oceniaj

[ Dodano 2025-01-07, 20:46 ]
beeveer napisał/a:

ot, typowa mentalność polaczka.

no cóż,
polaczek
co znaczy dla ciebie to słowo

rozumiem, gówno putin, rozumiem hitlerowiec, rozumiem żydokomuna

ale, polaczek
czy ty nim jesteś, takim się określasz, czujesz się miernotą, że tak mówisz o sobie

Zgłoś
trawa 2025-01-08, 0:00
Chodniki są dla pieszych a ulice dla aut. Ja nie jeżdżę po chodniku, to pieszy niech to uszanuje i nie łazi po jezdni jak paw. Jak muszę wjechać na chodnik to szanuję prawa pieszego.Pieszy nie szanuje moich na ulicy...
Zgłoś
nupeks003 2025-01-08, 7:47 1
weźsięogarnij napisał/a:

nołnejmom nie odpisuję, sorki
zaloguj się, zapłać, to może ,
a teraz wyp, a resztę dopisz sobie
zmień gacie na mniej obcisłe, bo krew cię zaleje, pedalażu
albo dostaniesz wylewu, albo wytną co i tak ci niepotrzebne
co za czasy, że muszę pojebom, z pedałem w dupie odpisywać
do tego traktować delikatnie, bo się pojeby zaraz potną żyletką
to zależy, co kto widzi,
pomijając trollowanie od lat widoczne na portalu, nie brakuje wszelkiej maści zjebów,
to cecha i zaleta ,
wystarczy trochę myślenia i lepsze od rozwiązywania krzyżówek jest obserwacja oraz wnioski
rozdział, normalnych, dewiantów, psycholi, głupków, trolli,
i dużo innych ciekawostek
ale to już sam oceniaj

@weźsięogarnij: a no tak, jak zapłacę to jestem kimś ważnym i moje zdanie się liczy XDDDDDDDD
Wyjdź na dwór, złap 3 głebokie oddechy i skocz pod ciężarówkę. Zrób nam tą przysługę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem