Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce jak w lesie. Za potrącenie rowerzysty powinien być kryminał jak za jazdę po pijaku.
Za pedałowanie po ulicy stos.
To się nie pchaj na drogi jak taki słaby jesteś. Zazwyczaj to pedalarze powodują takie sytuacje bo jeżdża sobie środkiem drogi jak święte krowy nie patrząc na to że inni chcą ich wyprzedzić.
W Polsce jest jak w lesie bo jakiś kurwa debil z idiotą do pary z paroma kretynami ustalili, że pedelarze mogą sobie jeździć na równi z kierowcami.
Móc a musieć to mała różnica.
Się kurwa nie zesraj i łańcuch sobie nasmaruj.
W Polsce jest jak w lesie bo jakiś kurwa debil z idiotą do pary z paroma kretynami ustalili, że pedelarze mogą sobie jeździć na równi z kierowcami.
Kiedyś kurwa były karty rowerowe a teraz byle frajer bez żadnej znajomości przepisów wsiada sobie na rower i jedzie jak mu się kurwa podoba.
Za moich czasów kurwa w podstawówce organizowano kurs na kartę rowerową. Trwało to pi razy drzwi ze 2-3h a potem szybki egzamin przez policjanta. Tak czy srak kurwa uczyło podstaw zasad ruchu drogowego.
Jestem nawet za tym aby nie każdy musiał mieć taką kartę. Osoby z dowolną kategorią prawa jazdy nie muszą mieć karty rowerowej bo z założenia powinny znać przepisy. Ale ktoś bez prawka ani karty niech wypierdala kurwa i trenuje łydy z buta chodnikiem a nie zapierdala kurwa w tandemie zajmując pół ulicy bo gdzieś kiedyś ktoś mu powiedział, że tak wolno.
Do tego obowiązkowe OC. Chuj kurwa, że boli. Boli bo ma boleć. kilkadziesiąt złotych rocznie to nie majątek a nie potem kierowca ma się jebać po sądach cywilnych 2-3 lata żeby finalnie komornik ściągnął z pedelarza po następnych paru latach.
No a na filmie wina samochodu aby kolejni pedelarze się nie dojebali do mnie.
Często pedałuję, lecz wina pedalarza. Przejeżdzał na przejściu, a ma przeprowadzać rower.
Ja zdawałem na kartę rowerową i na motorowerową, a nie na skuter na dowód zjeby jeżdzą.
już to znieśli podobno, teraz trzeba mieć papiery żeby jeździć skuterkiem nie da się na dowód i bardzo dobrze ;P
@kretowicz14
już to znieśli podobno, teraz trzeba mieć papiery żeby jeździć skuterkiem nie da się na dowód i bardzo dobrze ;P
i bardzo dobrze bo widziałem już dziadków którzy nie widzieli licznika przed sobą, a się pchali w największe miasta. Później płacz bo dziadek na hardzie.
Zdać prawo jazdy (1500 zł)
odprowadzić podatek od spadku (200 zł)
Zarejestrować (120 zł)
Ubezpieczyć (200 zł)
Zrobić przegląd (63 zł)
A debil na rowerze płaci 0 zł i jest równym ze mną uczestnikiem ruchu drogowego. Baran bez znajomości zasad ruchu drogowego.
Czego się spodziewać po amebach co jadą pojazdem wraz z dwoma pedałami?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów